Komentari na vest

Bojan Krkić: Mesi nije dobar uzor, Kanales i Hoselu jesu

P

Pobesneli Maks

pre 7 meseci

Verovatno se desila greska u prevodu, jer je Krkic postigao 84 gola u citavoj karijeri, ne u Primeri
K

Krkanéż

pre 7 meseci

U prevodu ja sam uzor... umesto da si uzeo nase drzavljanstvo, sad bi zario i palio u jednom od blizanaca i prodavao. ovako mala lova u barsi
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Stavrno mislis da je pogrijesio sto nije zaigrao za nas? Pa tek mi bi ga, kakvi smo, pojeli zivog da u nasem dresu nije ispunio ocekivanja. Gdje ces veci pritisak nego od naseg naroda.
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Ja pojma nemam zasto pisete toliko o njemu .. Ko je on sta je on ? Nigde nije igrao. Covek sa 31 godine zavrsio Karieru , ne ume Jezik Srpski da prica a Cale mu Srbin. I on sad kao daje savete, mani te se njega i prestanite vise da pisete o njemu.
v

vroom

pre 7 meseci

On makar naučio da igra fudbal, a ti se Pedja i dalje sa gramatikom mucis....
К

Кркић

pre 7 meseci

Дечацима и девојчицама да дођу до првог тима??
Г

Гос'

pre 7 meseci

Сјећам се кад је прелазио у први тим, ортак с фаха каже има неки мали наше горе лис' у Барси, дао у Омладинској школи 1000 голова. Рече други, ја немам толко са све тренинзима 🤣
И

И

pre 7 meseci

Anri je davno rekao nešto slično. Ne možete naučiti klince da igraju kao Mesi i Ronaldo, ali možete ih naučiti da igraju kao Tomas Miler.
F

FC BM

pre 7 meseci

Anri lupa gluposti, a i Bojan Krkić. Naravno da će ti uzori biti najveći igrači, kao i i bilo kojoj oblasti zanimanja uzimaš prije svega najveće kao uzore. U procesu odrastanja i učenja shvatiš da cijeniš sve ostale koji učestvuju, jer vidiš koliko se trude i bore i koliko je potrebno da bi bilo šta ostvario. Veoma je loše kad takvi ljudi imaju priliku da daju neke zaključke, a totalno nisu u pravu. Danas je izgleda nemoguće da postoji gubitnik u nečemu. Druže bio si slab i slomio si se na početku. To je istina. A ne kao Mesi ili Ronaldo su loši primjeri ugledajte se na mene ili nekog ko nije uspio dostići najviši nivo.
L

Laserko

pre 7 meseci

U pravu je momak. Svi hoce da budu Mesi i Ronaldo, a to je nemoguce. Treba upravo gledati ove primere, igrace kojima niko nije predvidjao veliku karijeru ili koji su i pored padova uspeli da dodju do vrha.
D

DZP

pre 7 meseci

Tačko je to što je rekao, ali sa druge strane ako se ugledaš na najbolje i ne težiš ka najboljima to nećeš ni postati.
B

Burduš15

pre 7 meseci

On je više Pereź, nego Bojan Krkić.