Bojan Leontijević sportski direktor Voždovca

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 13:16

Zmajevi jačaju kadar

U sredu popodne treća pobeda zaredom u Mozzart Bet Superligi, u četvrtak jutro jačanje klupskih struktura. Voždovac je u novog sportskog direktora promovisao Bojana Leontijevića.

Reč je o mladom funkcioneru, prepoznatom prethodnih godina po dobrom radu u Metlacu, a upravo potezi koje je povlačio u Gornjeg Milanovcu, gde je, primera radi, doveo Žarka Lazetića za trenera i afirmisao nekoliko mladih igrača, preporučili su ga Zmajevima, čije opredeljene je, takođe, ukazivanje šansi talentima.

Izabrane vesti

Leontijević će na krovu Tržnog centra „Stadion“ popuniti mesto upražnjeno od 2019. kad Goran Grkinić napusti klub i kasnije postao saradnik Vladimira Matijaševića u Čukaričkom. U međuvremenu je poslove oko prvog tima obavljao Miloš Marković, a sad će zaduženja preći u ruke Leontijevića. Fudbalska javnost pamti ga i po ulozi pomoćnog trenera u stručnom štabu Marka Nikolića, tokom prvog boravka trofejnog trenera u Partizanu. Ujedno je angažovan kao profesor na Fakultetu za sport i fiziko vaspitanje u Beogradu.

Što se tiče Metalca u kome je dugo radio, za početak će veća ovlašćenja u radu dobiti Ivan Vuksanović, dosad na poziciji sekretara kluba.


tagovi

bojan leontijevićBojan Leontijevićfk voždovacMozzartMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara