Boka želi Franka Soldana

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.19. | 14:57

Nekadašnji pik Crvene zvezde mogao bi u Buenos Ajres

Ni Andre Pjer Žinjak, ni Mauro Ikardi, već Franko Soldano?

Neumorno sportski direktor Boke Nikolas Burdizo traga za napadačem koji će odmeniti Darija Benedeta u napadačkoj liniji, a lista potencijalnih kandidata sve je šira. Poslednji igrač na toj listi je nekadašnji pik Crvene zvezde Franko Soldano. Prema informacija pouzdanog argentinskog sajta TyC Sports, u Boki veruju da neće imati previše problema da angažuju nekadašnjeg centarfora Santa Fea pošto u Olimpijakosu ne računaju na njega. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 4. avgust

Soldano nije imao baš najbolju prvu godinu u Pireju, zbog čega nije u ozbiljnijim planovima trenera Pedra Martinsa. Argentinac je na 23 utakmice skupio tri gola i dve asistencije, a na terenu je proveo nešto više od 1700 minuta. 

Olimpijakos je Soldana platio nešto više od milion evra, pa obeštećenje ne bi trebalo da bude problem. Bok će od prodaje Benedeta u Marselj zaraditi oko 16.000.000 evra. Podsetimo, Boka je već neko vreme u pregovorima s Andre Pjerom Žinjakom, a Burdizo je čak kontaktirao i ljude iz svog bivšeg kluba Intera i raspitao se za mogućnost da dobije Ikardija na pozajmicu. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara