Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Bokelj nadomak podviga, Kom brani minimalac u Plavu

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.07.20. | 12:41

OFK Titograd bi mogao da postane najveći gubitnik u tekućoj sezoni šampionata Crne Gore

Trenutak istine za OFK Titograd i Kom. Ostaju li u najjačem rangu Crne Gore ili će možda umesto njih Bokelj i Jezero? Sve će biti poznato večeras posle revanš mečeva baraža za Prvu ligu.

Bokelj je pre četiri dana na Starom aerodromu protiv OFK Titograda stekao minimalnu prednost, iznenadio kompletnu javnost u Crnoj Gori, i na svom terenu ima veliku šansu da se posle tri godine vrati u najkvalitetniji rang. Dakle, još jedan korak je pred timom iz Kotora, ali on neće biti lak, jer se očekuje da OFK Titograd pokaže reakciju (18.15).

Izabrane vesti

Romantičari bi mogli da postanu najveći gubitnici crnogorskog fudbala u tekućoj sezoni, pošto su od sastava koji je pretendovao na evropsku scenu dospeli u situaciju da strepe od ispadanja.

"OFK Titograd je favorit, ali sigurno ćemo dati sve od sebe da se hrabro suprotstavimo. Imamo minimalnu prednost, koja samo donosi dodatni motiv, tako da nema euforije. Svesni smo da nas čeka još paklenih 90 minuta", rekao je fudbaler Bokelja Matija Vujović, prenosi CDM.

Romantičari imaju poslednju šansu da spasu sezonu.

"Daćemo sve da anuliramo minus i sačuvamo prvoligaški status. Sada nema više popravnog, pred nama je ključna utakmica", izjavio je kapiten OFK Titograda Ivan Novović.

Od 18.00 predviđen je početak drugog susreta baraža za popunu najjačeg ranga Crne Gore. U Plavu se namdeću Jezero i Kom. Na Zlatici je u petak slavio Kom sa 1:0 i to pogotkom Nedeljka Vlahovića u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Jezero je pokazalo da i te kako može da parira rivalu, pa se sigurno nada pobedi i povratku u Prvu ligu posle više od decenije.

CRNA GORA 1 - BARAŽ ZA 1. LIGU (REVANŠ MEČEVI)

Utorak

18.00: (2,60) Jezero (3,60) Kom (2,30) /prvi meč 0:1/

18.15: (5,00) Bokelj (3,45) OFK Titograd (1,70) /prvi meč 1:0/

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Crna Gora 1OFK TitogradBokelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara