Bolje ne provociraj Patrika Vijeru jer hoće da udari (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 01:45

U gužvi na travnatoj podlozi Gudisona, nakon što je Everton pobedio Kristal Palas i izborio opstanak u Premijer ligi, jedan navijač domaći navijač je nesportski provocirao, pa osetio bes Francuza

Preživeo je Everton u Premijer ligi kolo pre njenog završetka tako što je na Gudisonu uspeo da pobedi Kristal Palas iako je na poluvremenu zaostajao 2:0. Nakon utakmice bujica navijača domaćeg tima slila se na teren da proslavi "uspeh" kojim Karamele baš i ne bi trebalo da se ponose.

Jedan od navijača Evertona je prekoračio sve granice fer-pleja, te činjenicu da se našao na travnatoj podlozi Gudisona iskoristio da provocira trenera Palasa Patrika Vijeru čija ekipa je odavno izborila opstanak i nije imala rezultatski motiv u Liverpulu. Hodao je pored Francuza, unosio mu mobili telefon u lice, očigledno želeći da snimi reakciju poraženog.

Izabrane vesti

Vijera je isprva pokušao da ne nasedne na provokaciju, ali izgrednik je očigledno prevršio svaku meru, pa je video bes trenera gostiju koji je nasrnuo na njega. Nekolicina prisutnih se umešala u gužvu, čak je delovalo da imaju nameru da se razračunaju sa Vijerom, ali se situacija ubrzo smirila.

Na konferenciji nakon utakmice, na pitanje novinara o incidentu, Vijera je rekao da nema komentar.




tagovi

Patrik VijeraEvertonKristal Palas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara