Komentari na vest

Bomba iz Nemačke: Bajern i De Liht se dogovorili

I

Internazionale Milan

pre gotovo 2 godine

Znaci Juve rešio da se ove sezone ipak grčevito bori za 4 mesto. hahaha
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Levandovski na Ibici. Sreo se sa Ćavijem.
S

Stroj

pre gotovo 2 godine

U ovom trenutku može se naći boljih a jeftinijih igrača.Samo iz te serije A recimo Koulibali i Bremer su imali zversku sezonu iza sebe a jeftiniji su duplo.
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Ako Bajern uzme i De Lihta biće jedini tim koji može koliko toliko da isparira Sitiju u borbi za LŠ.
d

drobilica kicme

pre gotovo 2 godine

Cuj da isparira sitiju,sta je sitii neki visestruki osvajac lige sampiona da bi njima parirali.
G

Gost 98

pre gotovo 2 godine

Nije, ali su ubedljivo najbolji tim na svetu trenutno. Sa Halandom i ostalim pojačanjima ima da gaze još jače ove sezone, bukvalno dve klase iznad svih ostalih.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Iz Sitija bi jedino De Brujne, Kanselo (ako ga računamo kao desnog beka) i Dias mogli da igraju u Bajernu. Na svim ostalim pozicijama ili je Bajern jaci ili podjednako dobar, tako da Siti meni uopšte nije toliko nadmocan.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Momak je navijac Bajerna, tako da ce sigurno pre u Bajern nego u Celsi. Otvoreno je to vise puta govorio, lako se mogu naci i njegove slike sa Alijanc Arene, a bilo je reci o tome i u stranim medijima pre. Momak mozda nije igrao na nekom top nivou u Juveu, ali je jako kvalitetan igrac i moze da bude lider Bajernove odbrane. Pricalo se o njemu, Bremeru i Kulibaliju kao potencijalnim pojacanjima. Licno sam vise očekivao dolazak Kulibalija radi toga sto je jeftiniji, ali ako se gleda perspektiva, onda je De Liht pravi izbor. Bajern zeli sto vise mladih igraca, fudbalere u poznim godinama bukvalno ni ne prate vise. Videcemo da li ce zbog Ronalda prekršiti to pravilo koje su unutar kluba ocigledno postavili. Sve u svemu, mora se pohvaliti rad Salihamidzica, zaista je odlično odradio prelazni rok do sada. Bajern pravi paklen tim, a ono sto najvise privlači pažnju je to koliko je tim mlad i koliko tu ima potencijala. Ovako bi to trebalo da izgelda: Nojer (Ulrajh) Dejvis (Omar Ricards) Ernandez (Pavar, Nianzu) De Liht (Upa) Mazrauji (Stanisic) Kimih (Lajmer) Gorecka (Gravenberh ) Miler (Zabicer, Musiala) Mane (Sane) Koman (Gnabri) Leva/Ronaldo/neki drugi spic (Cupa) Sve u svemu imace Nagelsman dovoljno igraca da može da igra na sva tri fronta i da moze da menja formacije.
P

PartizanPFK

pre gotovo 2 godine

Preuzeo sam Bajern na PESu i prvo što sam uradio doveo sam De Lighta. Koji sam ja sebi kralj
O

Ognjeeeen

pre gotovo 2 godine

Mozda je ovo u neku ruku i dobro za Celsi da se okrene drugim resenjima.Ne kazem da je De Liht los ali je po meni spor za tempo kakav je u Engleskoj
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Kako Stara Dama lagano diže cijenu. Prava licitacija majstora iz Torina.
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Majstori iz Torina znaju da je sa druge velemajstor za obaranje cena, a mogu i da pričekaju još jednu godinu, pa da ga uzmu za 30ak a možda i gratis

velihasani040@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Sam go pllatill 85.5 poevtinio ke go prodall na bajern bidi siguran za too
T

Tpb

pre gotovo 2 godine

De Liht moze biti pun pogodak za Bajern. Dobar je to igrac samo sto se u Juventusu nije snaso, nije ni prvi ni poslednji kome se to dogodilo. Bajern ako dovede njega Lajmera i Ronalda bice paklena ekipa pokrivena sa 2 top igraca na svakoj poziciji.
H

Hqhahjaa

pre gotovo 2 godine

Ne da se nije snašao, nego je pravio skandalozne greške... Mnogo penala napravio i dosta crvenih kartona. Ispadao kao iz voza. Baš me čudi da neko za njega nudi tolike pare, verovatno zato sto je mlad
G

Goster

pre gotovo 2 godine

Da bi ga Bajern doveo mora iskesirati minimum 90m..a sumnjam da te pare imaju, osim ako ne uključe nekog igraca pod uslovom da ga Juve treba ...

MakaAlianz

pre gotovo 2 godine

Ima Bayern i mnogo vise od 90m, ali jednostavno, ne zele da daju toliko. Takva je politika kluba oduvek.
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

Sumnjaš da Bajern ima 90 miliona???? Ne ima ih Javor iz Ivanjica. 😀
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Juve ih sigurno nema, a Bayern ako proceni da mu taj igrač treba na duže staze, platiće i 100. Ne brini
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Prica se da bi Pavar mogao da ode u Juve.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Vidim ovde neki komentarisu kako lik nema pojma, a njega jure velikan za velikanom..Ocigledno ovde neki misle da bolje znaju od Bajerna Celsija Junajteda i ostalih... Njega je 2019 smrtno zelela i Barsa da se naglasi samo..
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

U Italiji se nije snasao to je cinjenica. Liga koja je slabija od Premijer barem za duplo. Sta mislis u Engleskoj pored onakvih napadaca? Decko nikad nece biti top igrac.
Л

Лазар

pre gotovo 2 godine

Ко год редовно прати Јуве, памти га само по грешкама, глупим фауловима и играњима руком у шеснаестерцу. Дечко има преснажну грађу, ноге огромне као кладе, ваљда га зато клубови виде пожељнијег и отпорнијег на повреде. Отимају се о њега, јер сви мисле да ће управо код њих остварити свој пуни ПОТЕНЦИЈАЛ, а шта ако је то, ако не може више напредовати? Клубовима је у данашње вријеме довољан само и тај "потенцијал" да би истресли голему лову. Јуве више нема времена за чекање а други можда имају времена да га сачекају годину, двије, али моје лично мишљење је да је он само име надувано од стране менаџера.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Kakva demonstracija sile laporte nad perezom !!! Barsa je zelela de lihta 2019, pa da li to moguce. Doduse laporta tad nije bio u barsi, a ni barsa nije dovela de lihta, al nema veze, barsa ga je zelela, to je bitno ! Perez nikad ne bi mogao da zeli de lihta, nikada. Demonstracija sile u svakom pogledu !
P

Pixla

pre gotovo 2 godine

Ne bi bilo prvi put majstore da su posetitelji sajta u pravu,isto su pričali za megvajera kad je išao u junajted i bili u pravu,kao i da će ramos u parizu biti totalni promašaj,lengle u barci,i da ne nabrajam dalje,isto tako nekad i klubovi ubodu kao što je čelsi sa ridigerom npr,ko će ga znati ko će sada biti u pravu
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Laporta je klub preuzeo u martu 2021. Godine... 2019 je Bartomeu bio, Perez je polazao svoju moc kod Halanda i Mbapea..m
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Barsa je želela i gigant da postane, ali teška priča
O

Objective

pre gotovo 2 godine

U Engleskoj je Maguire jedno vrijeme kontirao za najboljeg stopera. Kasnije Tarkowski, prije toga Stones. Nemojmo bolesno precijenjivati kada nije nikako potrebno.