Komentari na vest

Bomba u Nišu: Lalatović ponovo trener Radničkog

m

miki bg

pre preko 1 godinu

kad je bio u cuki reko za nislije su seljaci koji namestaju , posle najbolji navijaci ali meraklije pamte posle toncevu ovoga mi krsta rece pa sad nista znaci znas toncev namesta kunes se u krst ali dolazis opet jer ce ti biti namestene tekme pazarcima da su turci pa posle najbolji navijaci borac unazadio 12 godina doveo 15 veterana pa kuka na njih koje je doveo kuka nije znao nemoze borac igra na svom stadionu care imas internet pola bih lige sredjuje stadione a ne samo borac nemogu vise ga gledam uvesti proveru za alkohol i drogu kad igras ili si trener ako nije uspeo u bih se okusa crnogorskoj 2 ligi ( mislim da 3 i nemaju)
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

U srpskom fudbalu je sve bomba izgleda. Cuj "Lalatovic u Radnickom" bomba???
G

Gost666

pre preko 1 godinu

ovo mu je 150 angazman
D

Daki...

pre preko 1 godinu

ovoga mi krsta
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Obezbedio Toncev peticu svaki dan...
m

meraklija02

pre preko 1 godinu

Sada bi bilo korektno da Radnicki ne dovodi pojacanja da se vidi sta moze Lalatovic sa istom ekipom,a ne da sada dovedu 10 igraca.
Z

ZDj

pre preko 1 godinu

Ne nego treba da se bori za opstanak da ovakvom odbranom.
Z

ZDj

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto ovo nisu odmah uradili?
y

ymd

pre preko 1 godinu

Dovođenje Lalatovića posle očajnog početka sezone je odličan potez. Tim je pre početka sezone projektovan bar za 2. kolo Evrope i borbu za novi izlazak ove godine. Iz rezultata se vidi da to nije ostvareno i ne ostvaruje se i molim lepo kriv je trener. E sad možemo diskutavati o Lalatovićevom ponašanju, manirima, poltičkoj orjentaciji, porocima... ali ne možemo da poreknemo da on ima uspeha u Srbiji i Radničkom u prethodnim mandatima. Odlično poznaje našu ligu i odličan je motivator igračima. Za klub veličine Radničkog mislim da je trener po meri i još ima jednu dobru osobinu a to je da daje mladim igračima šansu, znam neki će reći da ima i starijih igrača ( Drinčiċ, Mirić u njegovim ekipama, ali bez nekog starijeg mlađi i ne mogu da stasaju). Uprava je možda mogla da reaguje nekim jačim transferom, vraćanjem Čumića ( otišao u Vošu) ili dovođenjem nišlije Luke Iliċa ( otišao u TSC), kad su već hteli da se vrate Srbiju. Radnički mora da vrati svoj identitet. Mi smo nišlije južnoprugaši... Buš Real cepaj Real ole ole...
m

meraklija 02

pre preko 1 godinu

Sada treba da bude frajer da kaze da ce igrati sa istim igracima koje je imao Mrka pa da pokaze kakav je trener,a ne da dovede 10 igraca, to vec nije isti tim i Mrki da su doveli igrace bili bi bolji rezultatai
m

milittao

pre preko 1 godinu

čovek službe, šta mu oni završe da pobedi to će i pobediti ostalo je sve diskutabilno. sunovrat mlade reprezentacije jedne od boljih po imenima je krenuo kad je on dobio priliku da ih vodi. da mu nije Grobara sa kojima uvek ulazi u frku ne bi se ni pisalo o njemu.
D

Dinara91

pre preko 1 godinu

Lik unazadio borac barem 15 godina svojim postupanjem
N

N1204

pre preko 1 godinu

Ja sam Nenad Lalatovic iza mene stoje rezultati gde god sam radio,Radnicki Nis je veliki klub,nasa Super liga je najkvalitetnija u poslednjih 10 godina,nikome nece biti lako da odnese bodove sa Caira i Radnicki Nis ima najbolje navijace u regionu,Nislije vole fudbal i zive za Radnicki.Evo ovako ce ukratko izgledati konferencija Lalatovica,vec vidjeno 200 puta,samo se menjaju klub i grad.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Hahaha dobar komentar. U Borcu i S. Arabiji oborio rekord koliko sedeo na klupi. Pa i Nišlije ispalio dve nedelje od kad je seo na klupu pa otišao na daleki istok, a i tamo se pokazao toliko dobro da je posle tri meseca dobio šut kartu. Još se i hvalio kad je došao u Kragujevac da je tu samo do kraja sezone i da se vraća tamo. Nisam znao da su Niš i Banjaluka u Saudijskoj Arabiji. Odličan komentar bez sarkazma jer ovaj samo ovde i može raditi. Samo je pitanje dokle više. Lik je klasičan cirkuzant. Zna se kako se ponaša ozbiljan trener a ovaj je sve samo ne ozbiljan čovek u ozbiljnim godinama. Očajno ponašanje. Samo se sam sa sobom nije posvadjao mada ni u to nisam siguran. Ne znam koliko ga iskreni navijači Radničkog cene a još manje i poštuju.
A

Aneks izjave

pre preko 1 godinu

- Sve to, samo pod uslovom da su frižideri puni.
M

Meraklije

pre preko 1 godinu

Samo si zaboravio da ako mu daju da sam odradi naredna 2 prelazna roka sledece godine ce se boriti za titulu.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Bomba?!! Pa znalo se da se vraća čim je otišao iz Borca. Bilo je pitanje samo gde će se uhlebiti
m

mozda

pre preko 1 godinu

bi ti bio Srećan da je Stolica kojim slučajem otisao u NIS. Borimo.
B

Beks

pre preko 1 godinu

Ajmo ovako, Lalat je odličan izbor, vrsan motivator, dobar taktičar...Medjutim, treba da potpiše ugovor na minimum 2 godine, mora da napravi lustraciju ove ekipe ( mnogo amatera igra ), treba biti strpljiv, i siguran sam da će napraviti nešto dobro. Poznaje on prilike u našem fudbalu, može da oformi prilično jak sastav za naše uslove. Ali ponavljam, trebaće mu dva prelazna roka da posloži ovu ekipu.
F

Fenolftalein

pre preko 1 godinu

Znaci posle Radnickog ide u Vosu, Cacak ili Cuku, i tako u krug.
C

Chiske

pre preko 1 godinu

U vosu vise krociti nece kao trener, to mogu da ti garantujem 100%
D

Dejan 77

pre preko 1 godinu

Lalo hvala za one klince koje isforsirao i digao Zvezdu Zvezdasi ti to nece zaboraviti
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Koja bre crna bomba.
G

Gagitaxicz

pre preko 1 godinu

Srećno Lalo!!!
K

Koji

pre preko 1 godinu

uzas od lika, kaze mi drugar da se nudio da vodi Mogren iz Bara ali oni rekli koji amater stranacki nije mogao u republici Srpskoj da trenira haos od lika
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Mogren je iz Budve inače, loše ti je reko drugar

spo1990@yahoo.co.uk

pre preko 1 godinu

ja se nadao doći ćeš nam u Zvezdu....
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Sretno Lale Srbine
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Sramota!
D

Draškooo

pre preko 1 godinu

Ovo nam je loš potez. Sada će dovesti svoje iskusne igrače, zbog kojih ima da izgubimo još dva prvenstva. Mogao bih naš Real sa Nišave da se ugleda na Čuku, forsiraš mlade igrače, a treba biti strpljiv, rezultati bi došli, a vratila bi se publika na tribine. Ovako, probamo nešto na silu, a već znamo da nije dobro za naš klub. Tužni Meraklija
M

Matica srpska

pre preko 1 godinu

Ispravka gramatičke greške: Pomoćni glagol ,,biti" u aoristu za treće lice jednine glasi ,,bi". Tako da vaša rečenica može da glasi: ,,Mogao bi naš Real sa Nišave..." a ne ,,Mogao bih naš Real..." Ovo inače spada u osnovno znanje gramatike srpskog jezika i uči se već u trećem razredu osnovne škole tačnije uče ga deca deset godina stara.
@

@Draškooo

pre preko 1 godinu

Ihhhh, bre, ja sam ti KoLektore stariji čovek, pa sam zaboravio da gramatika i postoji. A što se sportskog aspekta tiče, ovo je fakat velika greška, s gramatikom ili bez nje... Nego, dobra ti je fora, našao si kod nas u Niš da insistiraš na gramatici! ;-)
R

Real

pre preko 1 godinu

Normalno. Za Lalata i Stolicu u našoj ligi uvek ima trenerski posao. Nema ekile koju jedan i drugi nisu vodili cak su obojici dali i mladu reprezentaciju po jedan put da i tu upropaste po jednu generaciju. Treneri sa debelim vezama u savezu.
5

55

pre preko 1 godinu

Kazes nema tima kojeg Stolica nije vodio u Superligi, a pored Partizana vodio je samo Vojvodinu i Vozdovac
m

moni

pre preko 1 godinu

bolje da ga je zvezda dovela...a ovo što zvezda sada igra je smešno...
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Prelazni rok je gotovo pa zavrsen, sledeci je od polovine decembra kada se zavrsi svetsko prvenstvo. Radnicki sa trenutnim timom ne moze dalje od 8 mesta. Najvise je primio golova u ligi, cak 23 za 10 kola. Od Radnickog su bolji Partizan, Zvezda, TSC, Cukraicki, Vojvodina, Novi Pazar i Vozdovac. Bice mrtva trka za to 8 mesto koje vodi u plej of, a konkurenti ce biti Javor, Kolubara, Radnicki K, Spartak Subotica i Napredak...ispadaju Mladost L, Mladost GAT i Radnik Surdulica, ulaze Metalac, IMT i Zeleznicar Pancevo
P

Postic

pre preko 1 godinu

Za base klubove jos traje prelazni rock ,nije zavrsen .Radnicki moze da dovede igrace ,ne igra Evropu itd
M

Mile Tosic

pre preko 1 godinu

Lalatr postao su komendija sto bi se reklo...

boban milosevic

pre preko 1 godinu

samo ovde moze da trenira 👏🏻👍🏻
E

E...

pre preko 1 godinu

...sad ce Partizan imati jednog vise protivnika koji ce da igra da uzme bodove. U ovoj ligi je to smrtni greh i nesto sto se ne prasta.
1

1980

pre preko 1 godinu

Pa videli smo bilo jr 3:3,a protiv vas ce da izvede decu u dresovima zvezde,sram te bio i sto si se javio
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Zato ko god bio trener Radnickog nikakvih promena nema - Zveda moze da upise 6 sigurnih bodova. Radnicki je veca Zvezdina filijala i od Graficara. Tako da je poptpuno sve jedno sto je Lalat dosao.
U

Uu

pre preko 1 godinu

Pa bolje u Zvezdu da je došao mesto ovog Cokne. Bez zezanja, više bi vam znsčio
K

Kevin_i

pre preko 1 godinu

Druže, prestani da analiziraš fudbal. Jednostavno ti ne ide.
Ч

Чика

pre preko 1 godinu

Добро дошао и срећно! Надам се да ћеш унапредити ову нашу лигу где човек ни на тв-у осим пар тимова нема коју утакмицу да гледа, а камоли да путује на текму да би гледао срниће и гобељиће. Навијачи партизана нека сами кажу кога моги да гледају осим рудара Дијабатеа.
j

ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Sta da unapredi, on jadni Borac iz BL unistio maltene, obrukao se u evropi, kao sto neko vec rece, samo ovde i moze da bude trener
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

@ja sam ja Obrukao u evropi jadni borac. . . Pa ako je vec jadan kako je mogao onda da ga obruka?Kad je to Borac nesto pa uradio u evropi , pa je ovo sad brukanje?
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Da nije smešno bilo bi tužno.
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

U Saudijskoj Arabiji bio posljednji, umesto njega dođe neki anonimni hrvatski trener i sačuva klub u prvoj ligi. U Borcu doveo gomilu prvoligaških igrača iz Srbije i obrukao se, ispao od kluba sa Farskih ostrva, a u prvenstvu BiH nekoliko teških pobeda i iznenađujućih poraza... Naravoučenije: samo u Srbiji može da radi...
P

Preziss

pre preko 1 godinu

Nisu to nikakvi prvoligaški igrači. To su bukve koje ni u jednom klubu pozitivan uticaj na igru nisu imale, Mrkaić, Piščević i ostali. Samo u Srbiji može sa radi isključivo jer ovde i dalje prolazi njegova vika, buka, pojedini ga se još plaše. Pa zato i nabode koji rezultat a ne zato što je BH liga jača od srpske, daleko od toga. U srpskoj ligi ima i više kvaliteta, boljih omladinskih škola i dosta boljih finansija nego u BiH.
K

Kup

pre preko 1 godinu

Uvesti pravilo dva trenera po sezoni, a ne ove šetnje od mesta do mesta, karavan upoznajte Srbiju. A o Lalatu pričati, kakva nam je liga takav je i on...
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Znaci Lalatovic je 11ti u Evropi
C

Chiske

pre preko 1 godinu

Ovo je najgora stvar koju je Nis mogao da uradi. Ostavice za sobom takvo rasulo da se necete moci sastaviti par sezona. Dovesce brdo drvene gradje kao sto su Mrkaic i slicni. A nije da Nis igra lose pa da sada mora po svaku cenu da se menja trener. Sad vec i dva
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Superliga lalatoviceva sigurna kuca.. Zar je neko sumnjao da ce se naci klub za njega cim ostane bez angazmana? Sad krece spontani uspon radnickog
R

Radnicki Nis

pre preko 1 godinu

Problem Radnickog je katastrofalan vezni red, Pejovic je za drugu ligu , gubi lopte, trom, ne vraca u se odbranu. Nekada je mogao, sada ne vise. Mesarovic je dete, neozbiljan, sut u rangu petlica, Marjanovic zna fudbala, ali je vec pred penzijom. Micibuci koji je veoma dobar, naprasno izgubi mesto u timu, Petrov i Dimic ne lice na sebe, odbrana amaterska, golman klinac. Ima materijala za dobar fudbal, mozda i prvih 5,6 na tabeli, ali trenutno u klubu nista ne valja. Sreca pa je pocetak sezone i moze dosta toga da se ispravi. Stojanovic na levom boku je top pojacanje , medju tri najbolja leva beka u ligi, iza Rodica i Urosevica.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Problemi Radničkog su: 1) nema golmana, 2) odbrana tanka (sa izuzetkom Aksentijevića), 3) loš vezni red, 4) napad, fali bar još 1 napadač, 4) nema stadion kakav treba, još manje teren, 5) uprava lopovska...
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Сада ће Лалатовић да сложи коцкице.Успех загарантован.Као тренер ок.Као човек нула.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Nula u oba smera
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Brate, ovaj je kao Zadruga. Vraca se svake sezone i obecava show.
M

Manda*

pre preko 1 godinu

Dobro nam došao...
V

V.Bulatović

pre preko 1 godinu

Zamislite ozbiljnost kluba i uprave koja početkom septembra ima već trećeg trenera ove sezone. Da ne govorimo o prelaznim rokovima gdje potpišu po 20 pojačanja a onda raskidaju ugovore s njima nakon dva meča i dovode nove. Posebna priča je dostojanstvo Lalata koji dolazi u klub iz kojeg je šutnut tri puta i izbačen naglavačke. Cirkus.
S

Sramno za Nis

pre preko 1 godinu

Sramota za Niš i nepismenu upravu koja je upropastila klub. Ionako su ljudi bili ogorčeni na vas zbog koječega ali ovom glupošću i sa ovim cirkuzantom ne znam dal vam je mesto i u Srpskoj ligi Istok.
D

DECO

pre preko 1 godinu

Cirkus kolorado, se vraća u vaš grad. Dal je moguće Lslate da ti nigde ne možeš raditi, moraš taj jezik malo da skratiš i da ne budeš toliko iskren, budi i ti malo namazan, ti si dobar čovek, to se vidi.
D

Dobar dobar

pre preko 1 godinu

Dobar čovek? Da li da ti preporučim jutjub snimke ili da citiram ovde? A da, toliku vulgarnost mi ne bi objavili ovde na sajtu. Pljuvanje navijača u Kruševcu, ono "dabogda propo", srednji prst skoro na svakom stadionu, vređanje portparolke u Kruševcu, pljuvanje Lazetića, pljuvanje igrača Borca... Na sve to, sa svim upravama gde god je radio ostao u lošim odnosima i svaki klub po davanju ostavke javno prozivao na internetu i iznosio čak i klupske tajne.
Ф

Фикус

pre preko 1 godinu

Прво, где је образ Радничком? Друго, где је образ Лалатовићу? Треће, где је образ ФСС-у? Нишлије без плана и концепта срљају у пропаст а били ми симпатични некада. Тралалат је путујући циркус који једе све оно што каже тако слатко и сласно да се умусавио до лаката. Савез мора да уведе неке пенале за сваку промену тренера у току сезоне, постало је огавно и дегутантно. П.С. Моцарте молим вас прекините са насловима који садрже реч БОМБА, притом ни петарда није!!!
Р

Реално

pre preko 1 godinu

Ја овог човјека не бих звао ни кад се тресу и скупљају шљиве за ракију
H

Ha,ha,ha

pre preko 1 godinu

Ne znam kako Zadruga i ostali prolaze pored fudbalskog šampionata Srbije.
z

zeks pantic

pre preko 1 godinu

televisia presenta, sjasi kurta da uzjasi murta
S

Sinisaaa

pre preko 1 godinu

Grobari na aparatima 😁 znaju oni ko im je uzeo kup i jos dva puta nakon toga bodove i ko jedini u ligi sme da im se suprotstavi i napadne ih koji god klub vodio... zato ga i mrze , zato cu i dobiti milion dislajkova i biti najstrasnije izvredjan ,ali Lalat je penicilin za glodare
U

Uuuuu

pre preko 1 godinu

TSSSSSCCCCC
W

Warehouse G

pre preko 1 godinu

Ajde iznesi ovde njegov skor protiv Partizana da vidimo kakav je penicilin! Čoveče on ima 80% negativan skor protiv Partizana i pre nego lupiš proguglaj malo.
T

Tz

pre preko 1 godinu

Sramota da ovaj lik ponovo dolazi na Čair, ali dobro kakva uprava takav i trener. Da iole nešto znaju trebali su Sivića da istrpe, da dovede u odbranu u red, napad je već dobro funkcionisao. Na kraju i Mrkić u 5 utakmica 2 pobdde, nerešeno i 2 poraza.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Jos jedan iz plejade trenera koji kada odu van ling long lige osete rad motke i to one, u ekspresnom roku! Kent, Grofina, Lale...nikako im ne odgovara fudbal u kom se protivnici ne igraju sklanjalice!
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

Neka su nam Stanojevic,Milosevic,Djukic,Nikolic i ostali pokazali kako se radi
E

E moj ti

pre preko 1 godinu

Grofina osvojio kup rusije
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Vidim naradise se u inostranstvu Savo Milosevic, Bata Mirkovic, Ivan Tomic, Gordan Petric, Ilija Stolica…
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Zato Jokan i Nikolić rade gdje bivši treneri zvezde ne mogu vodu da nose.
1

11

pre preko 1 godinu

Džabe vam što se hvalite jokanom i nikolićem kad mi jedan nije hteo da vas pomiriše letos (dvaput)
T

TRALALATOVIC

pre preko 1 godinu

pre nekoliko dana je ovde ostavljen komentar da ce se opet vratiti u nisu nije bomba vec normalna stvar odavno je prisutno a dali negde u svetu postoje ovakve stvari ili mozda bolje ne verujem svetski prvaci niko nije ravan ovome da se uvede transfer politika i za trenere prelazni rok itd Pozdrav samo napred!
Č

Čair - krcat

pre preko 1 godinu

Od ovog trenutka pažnja i interesovanje za domaće prvenstvo su porasli 50%. Šampionski Lalat za šampionski Radnički.
K

Ko nam ga uvali ,OTERAJMO to !

pre preko 1 godinu

DA KALCA NAM SE RUGA I SMEJE
U

Undead

pre preko 1 godinu

E sad je ponovo u svom prirodnom okruženju, sad ponovo kreću epske serije nepobedivosti! Ali ako se pomeri za jedan jedini metar izvan granica Srbije... onda sve obrnuto.
E

Epinefrin

pre preko 1 godinu

Najavljivao sa Borcem titulu ,3 kola prosla odma se vratio u Srbiju hahaa
D

Dario1104

pre preko 1 godinu

Trebao je jos nedelju dana da saceka, ad izgubimo od pazara pa da konacno dodje gde mu je mesto.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Zvezda nece izgubiti od Pazara niti svaki pravi zvezdas prizeljkuje poraz Zvezde. Takodje, Lalatovic nije trener za Zvezdu.
W

Www

pre preko 1 godinu

Zvezda sa pazarom uvek igra prijateljske bice 0-4
p

podesen

pre preko 1 godinu

Pa da li ovaj čovek zna za sramotu.???????
D

Dusan Dzigurski

pre preko 1 godinu

Koja je komedija taj domaci fudbal, Radnicki ce do kraja sezone promeniti jos jedno dva ili tri trenera.
G

Gostkkk

pre preko 1 godinu

Vratio se cirkus
G

Gost..

pre preko 1 godinu

Da nije tuzno, bilo bi smesno.
C

Chiske

pre preko 1 godinu

Pa hahahahahah

Dag and Red

pre preko 1 godinu

Ovoga mi krsta hahahah, kakav tip, strava i zasuu