Bomba u ponoć - Marin potpisao na tri godine! Zvezda platila 700.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.09.18. | 00:01

Bivši reprezentativac Nemačke novo pojačanje srpskog šampiona

 Bomba prelaznog roka na stadionu Rajko Mitić stigla je u ponoć! Marko Marin je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

 Crvena zvezda je Olimpijakosu platila 700.000 evra, uz 30 posto procenata od naredne prodajem, a bivši reprezentativac Nemačke je kao bonus za potpis dobio 100.000 evra, dok će na Marakani godišnje zarađivati 600.000 evra, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Marin je fudbalski stasao u Nemačkoj, prve profesionalne korake ostvario je u Borusiji iz Menhengladbaha, a prvi veliki transfer ostvari odlaskom u Verder 2009. godine za 8.200.000 evra. Sjajne partije na Vezeru preporučile su ga londosnkom Čelsiju, koji ga je u svoje redove doveo na leto 2012. godine.

Ipak, potom mu je karijera išla silaznom putanjom, iako je igrao u velikim klubovima kao što su Sevilja, Fjorentina, Anderleht i Olimpijakos. U Crvenu zvezdu je stigao kao zamena za Nemanju Radonjića i očekuje se da svojim velikim iskustvom pomogne ekipi Vladana Milojevića u mečevima grupne faze Lige šampiona.

Crveno-beli su bili prilično ažurni poslednjeg dana prelaznog roka, pošto su u svoje redove pored Marina doveli i Gorana Čaušića, odnosno Ričmonda Boaćija.


tagovi

Marko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara