Bomba u smiraj prelaznog roka: Pavkov u Čukaričkom

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.24. | 19:48

Napadač se vratio u Srbiju i zadužio dres kluba sa Banovog brda

Poslednji dan prelaznog roka u Mozzart Bet Superligi ukrasila je transfer bomba aktivirana od strane Čukaričkog. Milan Pavkov vratio se u Srbiju i sa Brđanima potpisao ugovorna godinu dana.

Visoki centarfor na Banovo brdo je stigao kao slobodan igrač pošto se prethodno rastao sa Al Fejhom čiji je član bio od leta 2022. godine.

Izabrane vesti

Angažmanom igrača koji je prethodno dubok trag ostavio u Radničkom iz Niša i Vojvodini, Čukarički je u poslednjim satima pred zatvaranje zimske pijace razrešiio pitanje napadača pošto se prethodno rastao sa Sandejem Adetundžijem, dok je Slobodan Tedić obnovio zdravstvene probleme sa plućima, te je uz tek pridošlog Vinisijusa Mela, kao jedina opcija na poziciji devetke ostao mladi Mihajlo Cvetković.

Pavkovu je epizoda u Saudijskoj Arabiji predstavljala jedino internacionalno iskustvo, a tokom boravka na Bliskom istoku centarfor je upisao minute na 30 utakmica uz jedan postignut gol. Znatno efikasniji Novosađanin je bio u redovima srpskih klubova, pa je u Crvenoj zvezdi ostao upamćen kao napadač kojeg prati neverovatna aura te je postizao neke od veoma važnih golova na čelu sa pogocima u susretu sa Liverpulom u Ligi šampiona. Igrajući za Crvenu zvezdu Pavkov je zabeležio 152 meča uz 59 pogodaka.

Debi na Banovom brdu, napadač Čukaričkog mogao bi da ima već sutra kada će njegov novi tim ugostiti Železničar iz Pančeva.


tagovi

Milan PavkovČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara