Bomba u smiraj prelaznog roka u Crnoj Gori: Potpisao Marko Pavlovski!

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.02.23. | 18:50

"Naravno, znam da je Budućnost najveći klub u državi, da ima visoke ciljeve i to je bio jedan od ključnih razloga zašto sam se odlučio da dođem u Budućnost. Želim da svojim igrama i zalaganjem na terenu ostvarim ciljeve – kako lične, tako i kluba – to je titula", poručio je iskusni vezista

Evo prave bombe i kada je u pitanju finiš prelaznog roka u crnogorskom fudbalu. Budućnost je u svoje redove dovela nekadašnjeg omladinskog prvaka Evrope i kapitena omladinske selekcije Srbije, Marka Pavlovskog.

Nekadašnja velika nada srpskog fudbala ponikla je u OFK Beogradu, a kasnije je igrao i za Porto, Muskron, Split, Voždovac, Varzim, Dinamo Minsk, Riteriai i Suduvu.

Izabrane vesti

Kvalitet sada iskusnog veziste je to što može da pokrije više pozicija u srcu manevra.

"Prvi utisci su sjajni, pre dolaska sam stupio u kontakt sa bivšim saigračima, pre svega sa Petrom Grbićem, koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Naravno, znam da je Budućnost najveći klub u državi, da ima visoke ciljeve i to je bio jedan od ključnih razloga zašto sam se odlučio da dođem u Budućnost. Želim da svojim igrama i zalaganjem na terenu ostvarim ciljeve – kako lične, tako i kluba – to je titula", poručio je Pavlovski.

Novo pojačanje ugovor sa Podgoričanima potpisalo je u društvu sportskog direktora Anta Drobnjaka, a Pavlovski će već sutra ujutru odraditi trening, posle kojeg će biti u prilici da odgleda prijateljski meč svojih saigrača protiv Zlatibora.

"Svaki trening i utakmicu ću se truditi da budem pravi primer, kako mladima, tako i samom sebi. Želim da opravdam očekivanja sportskog direktora i celog kluba koji su mi ukazali poverenje – da opravdam epitet velikog pojačanja. I iskreno, radujem se tom izazovu", poručio je Marko Pavlovski.



tagovi

Marko PavlovskiBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara