Bondžulić (©Starsport)
Bondžulić (©Starsport)

Bondžulić: Ne volim što se stvorila atmosfera da smo favoriti

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.08.22. | 09:13

“Mladost je kvalitetna, ne bih komentarisao smenu trenera”, kaže trener Javora

Neobična situacija u Ivanjici: Javor je u prvom kolu izgubio kod kuće od Partizana, a posle četiri kola je na tabeli Mozzart Bet Superlige – ispred crno-belih!

Ivanjičani su skupili redove nakon premijere, uhvatili dobar ritam i u tri naredna kola osvojili sedam bodova. Javor je spojio dve pobede, a poslednja u Kruševcu je bila impresivna (4:2) i nije ni čudo što vlada uverenje da je tim trenera Igora Bondžulića favorit pred večerašnji meč sa Mladosti GAT (19.00).

Izabrane vesti

A, to se baš i ne sviđa šefu struke Javora…

“Ne volim što se posle utakmice u Kruševcu stvara atmosfera da smo apsolutni favoriti i da samo treba da se pojavimo na terenu i pobedimo. To nije tačno, Novosađani imaju kvalitet, zadržali su kostur tima iz prošle sezone i pojačali se superligaškim igračima. Takmičarska su, nezgodna ekipa, koja je u gostima uzela četiri boda. Sigurno su kvalitetni, a ne bih komentarisao smenu trenera. Promena uvek donosi nekakav odjek u ekipi i oni će pokušati da se dodatnom energijom dokažu novom treneru”, rekao je Bondžulić uoči utakmice.

Odlično je raspoloženje u taboru Javora, ali šef struke želi da stiša euforiju.

“Nismo ništa planirali, da bismo mogli da ocenimo da li smo uzeli optimalan broj bodova ili ne. Mi smo ulazili u svaku utakmicu da pokušamo da pružimo maksimum, odigramo takmičarski i damo sve od sebe, a da rezultat dođe kao plod svega toga. Ovaj deo prvenstva ćemo oceniti nakon deset kola, sada je sve to blizu, jedna ili dve utakmice mnogo toga menjaju”, poručuje Bondžulić.

Javor i Mladost su zajedno ušli u Mozzart Bet Superligu ovog leta. Prošle sezone u Prvoj ligi odigrali su tri meča, koja su završena sa tri različita ishoda: po jednom su slavila oba tima, a jednom je bilo nerešeno. I obe pobede su ostvarene – u gostima. 

MOZZART BET SUPERLIGA, 5. KOLO

Petak

Voždovac - Radnički Kragujevac 1:0 (0:0)

/Vujnović 90/

Subota

TSC - Novi Pazar 0:1 (0:0)

/Danoski 56/

Mladost - Radnički 2:2 (1:1)

/Bojović 34 i 90+3 - Štulić 3 i 61/

Nedelja

Radnik - Kolubara 0:0

Čukarički - Spartak 2:0 (0:0)

/Badamosi 51, Tošić 83/

19.00 (2.30) Javor (3.20) Mladost GAT (3.25)

Odloženo

Vojvodina - Crvena zvezda

Partizan - Napredak



tagovi

Igor BondžulićJavorMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara