Bono: Reuters
Bono: Reuters

Bono posle golgeterske inspiracije: Nisam znao kako da se radujem (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 23:57

Marokanac se setio detalja iz Đirone pre nego što je dobio signal od Lopetegija da krene napred

Koliko često kada golman u sudijskoj nadoknadi napusti vlastiti šesnaesterac i krene u protivnički pomislite da će se dogoditi čudo? Upravo tako. Ali nijedan čuvar mreže ne bi ostavio gol nebranjenim da ne veruje da će uz splet srećnih okolnosti u moru fudbalera baš on zahvatiti loptu i pomoći timu da dođe do boda. U tom maniru krenuo je večeras Jasin Bono, da donese Sevilji remi u Valjadolidu. Da je ostao, ko zna da li bi ikada postigao prvi gol u karijeri.

Izabrane vesti

"Ovo je neverovatno, teško je opisati. Nisam znao kako da se radujem. Radite svoj posao na golu i jako je čudno naći se u poziciji da ga postignete", egzaltiran je bio Marokanac.

(8,50) Godoj Kruz (4,50) River Plejt (1,35)

Skinuo je dres nakon momenta golgeterske inspiracije. Žuti karton je mala cena za proslavljanje trenutka koji verovatno nikada neće zaboraviti. Bono nije dozvolio Andalužanima da izgube posle dva vezana trijumfa, a zatim se prisetio detalja od pre dve godine.

"Kada sam nastupao za Đironu imao sam jedan izlet u protivnički šesnaesterac i tada sam okrznuo loptu glavom. Taj detalj mi je došao u misli večeras. Pogledao sam trenera i rekao mi je da krenem."

Do sada je doprinosio ekipi isključivo odbranama, sačuvavši mrežu u 12 navrata na 23 utakmice uz svega 15 primljenih golova. Večeras se, kada mu je lopta došla u noge, snašao kao pravi špic.

"Utakmica je bila vrlo zahtevna, sa puno vetra. Nismo uspevali da igramo naš prepoznatljiv fudbal, ali Valjadolid je igrao kvalitetno i sve utakmice sa njima od prošle godine bile su vrlo tesne. Penal nas je poremetio, pomalo nas potopio, ali odreagovali smo u drugom poluvremenu, insistirali na izjednačenju i gol je došao. Vraćamo se na kolosek rada i rasta koji smo u poslednje vreme izgubili usled različitih okolnosti. Nismo igrali lošu utakmicu i bod nam je po meri", zaključio je Bono.

------------------------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

------------------------------------------------



tagovi

Jasin BonoSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara