Komentari na vest

Borjan na skoro svakoj utakmici primio po gol, ali evropsko proleće je osigurano

B

Barajevac

pre 5 meseci

Bojan je pre bio dobar i dobro je da smo ga promenili jer je počeo baš da greši u bitnim trenucima, počela je koncentracija da mu opada.. Evo večeras je na utakmici dobio crveni i ukanalio svoj tim. Ako možemo opet da ga pošaljemo na pozajmicu bilo bi super jer ne znam zašto je dobio na kraju ugovor kao da će kod nas da se penzioniše.. Dobar je Borjan ali ni više toliko da je za Zvezdu.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Borjan bi trebao da prestane da brani. Sve je stariji, a time sporiji i vise pravi kikseve. Stvarno mi nije jasno da neko uporedjuje Glazera sa Borjanom, kao bili bi isti. Ne znam zvanicnu statistiku, ali mislim da je Glazer sa najvise odbrana u LS u ovom delu takmicenja. Zvezda ni od koga nije primila vise od 3 gola, a bila je u grupi sa Sitijem, jednom od najefikasnijih timova. Puno lopti sto je Glazer oodbranio, Borjan bi samo pogledom ispratio. Na nekim poslednjim utakmicama za Zvezdu u Evropi je primao golove sa 30m, zato sto sporo reaguje.
M

Mikula Ostojic

pre 5 meseci

Pa da ,sa najviše odbrana jer je Cz imala 10 puta više udaraca ka svom golu od protivnika nego svi zajedno ..pa logično je da ima i više odbrana ..nesto se mora i odbraniti
G

Gostinjo

pre 5 meseci

Da su Glazeru ispred, Vujadin, Savić, Stojke i Gobelja, šta misliš dali bi imao bolji učinak? Budi iskren, ljudi poredjuju, sadašnju odbranu sa onom iz 2018. Oni iz 2018 nisu fudbalski nešto ali su igrali iznad svog proseka jer znaju šta je Zvezda.
9

95

pre 5 meseci

Mene Glazer nije ubedio da je bolji od Borjana! Dobar je golman ali ni u jednom segmentu nije bolji od Borjana. I dalje ne razumem zašto je Borjan otišao!

Mali peca

pre 5 meseci

borjan iz 2017 do 2021 je bolji golman od glazera sig ali svemu jednog dana dodje kraj, glazer je u ovom trenutku mnogo bolji golman + bolje ispucava lopte i sigurniji pas ima
M

Mikula Ostojic

pre 5 meseci

Zbog čega se to sada mora naglašavati..primio 100 golova . da bi ga sto vise blatili,i pljuvali da se skrene pažnja na pare koje su date za onog Glazera .. isto bi i Borjan tako branio ,protiv takvih ekipa poput Sitija i sličnih .
G

Gostivar

pre 5 meseci

Sta ti pricas, ovaj je od slicnih ekipa primao 6+, i to uz parkiran autobus. Jos uvek ga placamo, i skuplje nas dodje od mnogih prvotimaca. Sad, ako su neki igraci promasaji, sta je ovaj, investicija? Neka ga na pozajmici, nek se kali. Mlad je, mozda bude nesto od njega.
G

Gost Djape

pre 5 meseci

@Gostivar - ali su te slicne ekipe igrale viktoriju pred nasim golom i uputile prema borijanu 30-40 suteva, dok je ovaj Glazer iz tri upucena suta u okvir gola dobio 3 pogodka. Ima neceg u glazeru, ponekad brani nemoguce, ali zato kiksa na lakim loptama. Po meni Borijan je bolji golman od njega, jedino sto nisam voleo kod njega je ta njegova napaljenost, da je malo bolje znao kontrolisati osecanja, imao bi jos bolju karijeru.