©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Borjan silno motivisan: Idemo do polufinala ili finala Lige šampiona i Lige Evrope, treba verovati u to

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.22. | 15:27

"Čast mi je da mogu da budem još četiri godine ovde, a Bože zdravlja i posle toga", kaže iskusni čuvar mreže

Kapiten Crvene zvezde zvanično je parafirao ugovor do 2026. godine u uživo programu Zvezdine klupske televizije. Kapiten crveno-belih stavio je paraf u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele i izrazio nadu da će i nakon novog ugovora biti u stanju da nosi dres srpskog šampiona.

Prema informacijama Mozzart Sporta, Borjan će u crveno-belom dresu inkasirati 600.000 evra na godišnjem nivou, a tu su i brojni bonusi koji su vezani za rezultate ekipe.

Izabrane vesti

"Velika čast je produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je jedna velika porodica, moja druga kuća. Čast mi je da mogu da budem još četiri godine ovde, a Bože zdravlja i posle toga. Imam još veću želju i ambiciju, da ostvarimo još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultati, koeficijent, dve Lige šampiona, tri Lige Evrope. To je zasluga celog kluba, svi zajedno smo doprineli tome. Zvezda raste iz dana u dan, vratili smo je tamo gde joj je mesto. Sada želimo neko polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope. Treba verovati u to, ja uvek verujem", rekao je Borjan za klupsku televiziju.

Ako ostane do kraja novog ugovora u Crvenoj zvezdi, Borjan će i po broju utakmica, ali i po stažu na Marakani, stati uz rame najvećim legendama kluba.

"Biti u takvom društvu je zaista neverovatno, nikada nisam ni pomislio da ću to nekad uraditi. Čast i privilegija, ovo je moja druga kuća, presrećan sam što mi svi u klubu tako veruju. Sad treba da idemo napred, osvajamo titule i igramo grupne faze evropskih takmičenja. Sve zavisi od zdravlja, nadam se da ću i posle ovog ugovora ostati u Crvenoj zvezdi", dodao je Borjan.


tagovi

Milan BorjanSvetozar MijailovićMitar Mrkela

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara