Glupost Realove mlade zvezde... Skandalozan gol u B timu i isključenje zbog kojeg propušta El Klasiko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.02.20. | 22:03

Neće konkurisati za duel protiv Barselone

Nedelju dana pred El Klasiko sa Barselonom, Real Madrid sigurno zna da neće moći da računa na Rodriga.

Mladi Brazilac koji je letos stigao u Real za 45.000.000 evra kao buduća zvezda se isključio iz kombinacija za El Klasiko pošto je danas zaradio glup crveni karton igrajući za Realov mladi tim Kastilju.

Izabrane vesti

Rodrigo je u većem delu sezone bio član prvog tima i dobijao je šansu kod Zidana. Upisao je 18 mečeva u svim takmičenjima, devet kao starter i dao sedam golova uz dve asistencije. Za mladi tim Kastilju je do danas odigrao samo dva meča početkom sezone. Ipak, Zidan ga je ohladio u poslednje vreme, nije ga stavljao u konkurenciju za tim na prethodnih pet mečeva u Primeri i Rodrigo je danas opet zaigrao za Kastilju koja se takmiči u trećoj ligi.

U meču protiv Rejesa je dao sakandalozan gol dok je gostujući igrač ležao povređen na zemlji, a ostali su stajali čekajući da se utakmica prekine. Golman se posle gola uneo Rodrigu u facu, a Brazilac mu je odgovorio provokativnim gestom. Sudija ga je kaznio žutim kartonom koji mu je bio drugi na meču i isključio ga. S obzirom da se suspenzije važe i za prvi tim, to znači da Rodrigo neće konkurisati za duel protiv Barselone.

Inače, Real Kastilja je upisala pobedu od 2:0, a debi je upisao i mladi Brazilac Rejnijer koji je ove zime kupljen od Flamenga za 35.000.000 evra.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara