Stadion Botafogoa iz Sao Paula (©Shutterstock)
Stadion Botafogoa iz Sao Paula (©Shutterstock)

Botafogo sprema osvetu za februarskih 0:3

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.03.22. | 23:05

Trofeu do Interior: Mečevi polufinala razigravanja za 5. poziciju u šampioantu Paulista na programu su u ponoć u noći između ponedeljka i utorka

Raspodela od pete do desete pozicije u šampionatu Paulista, kao i pitanje šampiona, rešiće se kroz plej-of. Polufinale popularnog Trofeu do Interiora na programu je u noći između ponedeljka i utorka, u ponoć po srednjoevropskom vremenu će se sastati Botafogo SP i Internasional de Limeira, kao i Ituano i Agva Santa.

Botafogo i Ituano su se direktno plasirali u polufinale, bili su najbolji među trećeplasiranim ekipama u svojim grupama u Paulisti. Internasional Limeira je morao u četvrtfinale, baš kao i Agva Santa, a obe ekipe su trijumfovale tamo.

Izabrane vesti

Inter je bio bolji od Feriviarije posle penala, a prethodno je gol zaostatka nadoknadio pogotkom Tavaresa u 90. minutu. Zbog toga je Botafogo na papiru favorit, ali njegov napadač Dudu uverava da razlika između dva tima nije toliko velika.

Trenirali smo i spremni smo za sve što nas očekuej u ovom meču. Ako bude neophodno i za penale“, kazao je Dudu.

23.55: (2,05) Botafogo SP (3,20) Internasional Limeira (3,60)

Doduše, u prvom okršaju ova dva tima ove sezone, pre mesec i po dana, Internasional je slavio sa 3:0. Tada je sve golove postigao u drugom poluvremenu, jedan iz penala. Sada je ipak Botofogo domaćin.

U drugom četvrtfinalnom susretu, Agva Santa je savladala Mirasol sa 1:0 pogotkom Kaikea u 32. minutu. Tako se izborila za polufinalni okršaj sa Ituanom.

Problem je međutim što u njemu noćas neće moći da računa na Ruana Fereiru. Mladi defanzivac Agva Sante je u drugom poluvremenu meča sa Mirasolom zaradio dva žuta kartona, pa je samim tim suspendovan za duel sa Ituanom. Prvi okršaj te dve ekipe, takođe u februaru, završen je 2:2. Bio je to treći susret Agva Sante i Ituana u novijoj istoriji, a na svakom od tih mečeva je ostalo nerešeno. Sada, međutim, takav scenario nije moguć.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

ŠAMPIONAT PAULISTA (TROFEU INTERIOR) – POLUFINALE

23.55: (2,05) Botafogo SP (3,20) Internasional Limeira (3,60)

23.55: (1,92) Ituano (3,25) Agva Santa (4,00)

***Kvote su podložne promenama


tagovi

BotafogoPaulistaBrazil 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara