Remi bez golova za Aberdin normalna stvar

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.02.20. | 15:52

Revanš protiv Kilmarnoka u osmini finala nacionalnog kup takmičenja dolazi nakon 0:0 u prvom meču (20.45)

Kada se budete odlučili da odgledate neki meč Aberdina, nemojte da očekujete preveliki broj golova. Čvrst stil igre koji gaji trener Derek Mekinis drži ovaj klub u samom vrhu škotskog fudbala, mada već godinama bez šanse da se nađe u ozbiljnijoj borbi za šampionsku titulu. Čini se da Aberdin jedinu sreću u borbi za trofej može da pronađe u nacionalnom Kupu, gde će večeras pokušati da se domogne četvrtfinala pobedom protiv Kilmarnoka (20.45).

Prvi meč doneo nam je uzdržanu borbu oba tima. Niko nije bio spreman da se „zaleti“ napred i da tako stavi sebe u nepovoljan položaj, što je rezultovalo novim remijem bez golova, inače trećim na poslednjih pet utakmica. Čini se da će ponovo odbrana biti ta koja će odigrati ključnu odluku kada govorimo o ishodu ovog susreta.

Izabrane vesti

Tako još jednom možemo da očekujemo mali broj golova, pošto je osam od minulih deset mečeva donelo dva ili manje golova na utakmici u regularnom delu. Samo smo krajem novembra na stadionu Aberdina videli ubedljivu pobedu domaćih od 3:0, a još tačno godinu dana ranije njihovu novu pobedu u gostima (1:2). To su jedina dva susreta koja su „obilovala“ pogocima.

Aberdin tako definitivno predstavlja favorita za pobedu večeras, pošto je odneo pobedu na deset od minulih 12 utakmica na terenu Kilmarnoka, a ako izuzmemo remije, 20 od 22 poslednje pobede pripale su Aberdinu. Dakle, večerašnjem domaćinu uglavnom ostaju samo mrvice, a verovatno će tako biti i večeras.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2452 ŠKOFK Kilmarnock - Aberdeen kmb 2&0-2 (-) 4,60
Ukupna kvota4,60

KUP ŠKOTSKE - OSMINA FINALA (PONOVLJENE UTAKMICE)

Utorak
Madervel - Sent Miren 4:4 (1:4) /nakon penala 2:3/

Sreda
20.45: (3,00) Kilmarnok (2,95) Aberdin (2,45)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara