Komentari na vest

Božinov o Vlahoviću: Govorio mi je da je beogradski Ibra

B

Buducnost

pre oko 3 godine

Mislim da se njemu smesni uspesna karijera i da ne treba da se zadrzi predugo u Florens ako zeli da napreduje,slicno mislim i za Jovica ako sredi to nesto sto ga koci.Mitrovic nece uspeti u klubskoj karijeri jer bi vec do sada napravio pomak u veci klub a ne da igra konstantno drugu ligu(do duse nema nijedna ponuda za njega) jedino u reprezentaciji gde je guran na silu godinama i jedini igra bar sve do sada(videcemo dal ce biti sklonjen posle ovog nebitnog rekorda).
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Mitrović ima 26 godina, preći će sigurno u jači tim,mozda vec na leto. Nije elegantan kao Tadic ali momak lagano daje golove, rođen je za to. Fulam I Newcastle su krš ekipe I opet de nadavao golova. Zamisli kada bi igrao negde gde za redovno hrane loptama?
P

Profa Vuleta

pre oko 3 godine

Najbolji bugarski igrac svih vremena Valeri Bojinov cast mi je sto je igrao u Partizanu i sto i dalje postuje Partizan... Bilo je boljih od njega u Bugarskoj da me ne napadnu neki odmah, ali on je svakako najveci talenat i najveca faca bugarskog fudbala, da nije imao ludu glavu sada bi jos igrao za neki od top5 klubova.
s

sta rece

pre oko 3 godine

Ne lupetaj covece.Hristo Stoichkov standardni igrac Barcelone u svoje vreme pa onda Dmitar Barbatov Man Utd , cuj Bozinov najbolji bugarski fudbaler haha boze svasta.
G

Gist

pre oko 3 godine

Ako si mladji pa nisi mogao, pogledaj kako je igrao hristo stoickov, e kakav se tada fudbal igrao, a stoickov je bio jedan od najboljih
n

niszvezda

pre oko 3 godine

Stoičkov, Berbatov, Kostadinov (onaj što je zakopao Francuze u sred Pariza), Lečkov (onaj što je izbacio Nemce sa SP), pa i Pandev... to su bugarske fudbalske veličine...a ovaj je negde u rangu sa Blagojem Georgijevim...
O

Onyx

pre oko 3 godine

Pandev nije Bugarin, covek je Makedonac