Komentari na vest

Božinov pričao Italijanima: Duci može da parira Mbapeu i Halandu, nije slučajno izabrao “sedmicu“

P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 2 godine

Od sest vesti na naslovnoj strani Italije, svaka je o Vlahovicu. Nemate mere vec duze vreme sa njim, ali danas ste vec prostacki opsednuti...
v

vladano79

pre oko 2 godine

On je tri svetlosne godine iz Mbapea
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Ala smarate sa minutima kad je postigao gol kao da je svetski rekorder u brzini debitantskog gola... to nista ne znaci , ocekivali smo gol to mu je i posao .
S

Sofronijevic

pre oko 2 godine

Nista niste napisali o Dusanu Vlahovicu, a decko juce upisao prvi debi i gol za Juve. Da ste makar jedan clanak objavili, a vi nista.
@

@sofro

pre oko 2 godine

Druže, Vlahović prva tema italijanske štampe, svuda samo njegova glava, na svakoj naslovnoj strani. Čovek je Srbin, najplaćeniji srpski igrač u istoriji fudbala, strelac prelepog gola... Šta ti smeta? Ako ti se ne sviđa - zaobiđi. Prosto je. Dosadili ste više sa tim glupim pričama o tome kako Mozzart ili neko drugi smara o količini vesti o Vlahoviću. Treba da ide još 10 puta toliko, zaslužio je. Bolje o njemu, nego o glupostima koje veze nemaju sa nama ili sportom.
S

Sofronijevic

pre oko 2 godine

Brate, sve je to lepo i sve to stoji, ali samo od jutros ima 4-5 clanaka o njemu. Da nije malo mnogo? Nesto sumnjam da su Italijani napisali od sinoc do sad 10-15 clanaka kao ovi. Sto onda o svakom nasem sportisti ne krenu da piso po 20 clanaka dnevno? Ajde, daj neki od Tijani Boskovic, daj neki o nekom vaterpolisti, daj neki o nekom drugom nasem fudbaleru. I ajde o svima njima po 20 puta dnevno. Sta mislis o tome? Napravice kontraefekat samo, kao kad su o Djokovicu svi pisali po 20 puta dnevno, krenuli ljudi da ga hejtuju jer im se smucilo da samo o njemu citaju.
@

@sofro

pre oko 2 godine

lično mi svakako draže da čitam o aktuelnoj temi, pa makar i 20 puta dnevno, nego o glupostima. Opet kažem, ako ti se ne sviđa - zaobiđi. Jednostavno je. No, lakše je praviti se pametan i zanovetati, zar ne?
S

Sofronijevic

pre oko 2 godine

Kad smo vec kod toga, tu istu utakmicu sinoc je igrao i Ilic, jos jedan fudbaler iz Srbije, i to vrlo perspektivan. Ne videh ni jedan jedini clanak o njemu. O njemu ne zelis da citas, mozda nije dovoljno aktuelan? Ili je mozda klubastvo u pitanju pa ti je Vlahovic ok a Ilic nije? Ili, da te citiram, lakse je praviti se pametan i zanovetari?
S

Srpska Sparta

pre oko 2 godine

Zato maloumnici sto je ovo Srpski portal..Ako su italijani napisali 10 clanaka,zemlja iz koje dolazi momak o kojem pisu je logicno da pise jos vise..Ne znam sta vam nije jasno? Ne mogu da vjerujem koliko zlobe ima u ovom narodu,alo nas je..Kome ce te se radovati ako ne njemu..? Ja ne znam sta je ovo,daleko bilo.
S

Sofronijevic

pre oko 2 godine

Srpska Sparta, procitaj komentar iznad tvog i odgovori na pitanja. Cisto da vidimo tvoj mentalni sklop posto druge nazivas maloumnicima...
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Porediš najboljeg igrača Srbije možda u istoriji koji igra za Juventus jedan od najvećih klubova na svijetu, dečka koji je oborio masu rekorda sa Ilićem koji igra u Veroni?