Komentari na vest

Braća Bender u devetoj ligi

D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

Ovaj primjer bi trebali slijediti mnogi, ali jbg - otišlo je sve do moga.
G

Grobar Nish

pre gotovo 3 godine

A zasto zavrsili karijeru? Ja prvi put cujem za ovo sada... 32 godine imaju momci, mogli su jos 4,5 godina da igraju lagano...
F

FizioSterapeut

pre gotovo 3 godine

A sto su tako rano zavrsili karijeru? Da nisam procitao ovu vest ne bih znao da su u penziji.
G

Gostivar

pre gotovo 3 godine

Obojica su zadnji centralni vezni ali igrali su i stopera, bekove... Dobri fudbaleri, ozbiljni karakteri, borci. Pa povrede su ih omele obojicu, gotovo da nije bilo sezone da nisu imali bar neku povredu, pored ozbiljnih imali su i milion sitnih povreda. To te ubija mentalno taman se vratiš udjes u ritam odigras par dobrih utakmica, opet se povredis. Ovi momci su 20 puta padali i vraćali se ali u nekom trenutku odustane svako... Mislim pričamo o ljudima kojih je na vrhuncu pratio Arsenal i to dok su još igrali LS. Verovatno kad su videli da polako ispadaju i za Leverkuzen koji je LE nivo da nisu hteli da produžavaju karijeru igrajuci za Majnc, Augsburg... Lako je sad pričati ali treba živeti i posle fudbala, šta će biti sa kolenima kad imaju 50 godina i bar 10 kila više nego trenutno...
I

Ikica

pre gotovo 3 godine

Bajer Leverkuzen nije nivo lige evrope oni skoro svake godine igraju ligu sampiona i redovno prolaze bar u osminu finala i jedan od najbogatoiih timova Nemacke!!!
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Samo za one prave, fudbal je oduvek bio i biće više od igre. Strast! Samo veliki ljudi mogu da prekinu karijeru i odu da igraju besplatno i iz ljubavi, jer su tokom karijere zaradili dovoljno. Bravo za braću! A vi, nastavite da se ujedate da li protiv zvezde ili protiv Partizana igraju sklanjalice, da li sude ili ne sude po pravilima fudbalske igre i tako to.
G

Gost887

pre gotovo 3 godine

Ne znam razlog povlacenja, ima mnogo bitnijih stvari od fudbala, ali da se povuces po meni u najboljim godinama, to nesto nije ok.
B

BlackAndWhite

pre gotovo 3 godine

Kakva gospoda!