©Reuters
©Reuters

Braća Mirančuk možda ne dočekaju Marka Nikolića u Lokomotivi

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.20. | 20:01

Tandem iz Lokomotive na listi želja Sevilje

Kada Marko Nikolić dođe na prvi trening u ulozi trenera Lokomotive iz Moskve, možda ga u sastavu neće dočekati braća Anton i Aleksej Mirančuk.

Ruski mediji su danas krenuli sa pričom kako je Barselona zainteresovana da dovede Alekseja Mirančuka, koji važi za boljeg od dvojice braće. Španski Don Balon je objavio informaciju da je predsednik katalonskog giganta potpisao saglasnost da se kreativni vezista Lokomotive dovede na Nou Kamp.

Izabrane vesti

Međutim, kasnije tokom dana menadžeri su demantovali da je Barsa ta koja juri braću Mirančuk, nego da se radi o – Sevilji. Klub u kojem je čuveni Ramon Monći sportski direktor bacio je udicu da dovede obojicu ruskih fudbalera.

Aleksej Mirančuk se u poslednja dva meseca dovodio u vezu i sa Juventusom, Milan, čak sa Mančesterom. Procenjuje se da mu je vrednost 20.000.000 evra. Lokomotivi je ovo leto i poslednja šansa da zaradi od njegove prodaje, pošto mu ugovor ističe u leto 2021. godine. A, verovatno je namera Sevilje da uzme i Antona „trik“ da bi lakše privolela Alekseja u svoje redove.

Tokom ove sezone Aleksej Mirančuk je na 24 utakmice postigao devet golova, dok je za pet asistirao.

Srpski trener Marko Nikolić bi trebalo 15. maja da doputuje u Moskvu i nakon obaveznog dvonedeljnog karantina da potpiše dvogodišnji ugovor sa Lokomotivom.



tagovi

Aleksej MirančukLokomotiva MoskvaMarko NikolićRusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara