Salihamidžić (© Reuters)
Salihamidžić (© Reuters)

Braco vs Leva: Zatvorio si vrata zadnjicom! Barsa ne zna da se ponaša kao Liveprul, Ajaks i Juve

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.07.22. | 13:42

Sportski direktor poručuje da Bajern neće dovoditi još jednog napadača

Letele su otrovne strelice na relaciji Robert Levandovski – Hasan Salihamidžić, nastavljaju da ih odapiju poljski centarfor i sportski direktor Bajerna i posle selidbe jednog od najboljih napadača sveta u Barselonu.

Razočaran načinom na koji su se Bavarci poneli tokom pregovora, te da su u javnosti kreirali sliku kako je maltene izdajnik, Leva je do dolasku u novu sredinu poručio da „pojedinci nisu govorili istinu“, kao i da su mnoge „budalaštine“ i „s...“ puštene u etar u nameri da se oteža posao, jer, kako reče sve je „postalo političko pitanje“.

Izabrane vesti

Na kraju je Levandovski napustio Alijanc arenu u transferu teškom 45.000.000 evra, ali mu na te reči po dolasku na Nou Kamp nije ostao dužan prvi pretpostavljeni tokom boravka u Minhenu.

„Ne mogu da razumem poslednje reči Roberta Levandovskog. Otac je je naučio da kad nekog napuštam nikad ne zatvaram vrata zadnjicom, a upravo je naš doskoršanji napadač to uradio prilikom odlaska“, rekao je popularni Braco.

Osim Levandovskom, na ponašanju tokom pregovora zamera i čelnicima Barselone.

„Svaki klub s kojim pregovaramo tretiramo pošteno, ozbilno i sa dužnim poštovanjem. A ono što su rukovodioci Barselone izgovorili za pregovaračkim stolom nije u redu. Primera radi, Liverpul se poneo veoma dobro, isto možemo da kažemo za Juventus ili Ajaks, svi oni su i sami osetili da se mi ponašamo korektno. A što se tiče Barselone, sledeći put kad se budemo videli sa Đoanom Laportom svakako ćemo pričati o tome“.

Levandovski je prošlost, Sadio Mane sadašnjost (doduše, više kao krilo), a novajlija iz Rena Matis Tel budućnost Bajerna. Pitanje je, međutim, da li je potrebno još pojačanja u navali.

"Prelazni rok i dalje taje, ali smo zadovoljni napadačkim potencijalom i tako će ostati. Nećemo dovoditi novog špica ovog leta“, dodao je Hasan Salihamidžić.


tagovi

Bajern MinhenHasan SalihamidžićRobert Levandovski

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara