Braga ima problem kao Zvezda: Flamengo zvao trenera Karvaljala

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.12.21. | 11:04

Potvrdio i direktor brazilskog kluba Marko Braz

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković predvodiće crveno-bele u Bragi. I to je jedino izvesno, kada je reč o sve učestalijim pričama da će se će bivši reprezentativac Srbije preseliti na Marasi i preuzeti kormilo Sampdorije.

Međutim, slične probleme ima i klub sa severa Portugalije i tim sa kojim će se crveno-beli boriti za mesto u Ligi Evrope. Tema štampe sa Iberijskog poluostrva je iskusni strateg Brage Karlos Karvahalja

Izabrane vesti

Navodno, Karvahala želi brazilski velikan Flamengo, i čak je spreman da plati obeštećenje za stručnjaka koji sa Bragom ove sezone igra vrlo dobro na tri fronta.

„Stalno ima kontakta, ali jedino mogu da kažem da imam ugovor sa Bragom i da sam razgovarao sa predsednikom Antonijom Salvadorom. Ako bude bilo šta, neko će me obavestiti. Imam ugovor do kraja sezone i fokusiran sam trenutno na Bragu“, rekao je Karlos Karvahal.

Klub iz Rio de Žaneira je u grčevitoj potrazi za novim trenerom. Pre šest dana uprava Flamenga smenila je Renata Gauča posle poraza u finalu Kopa Libertadores protiv Palmeirasa. I ta potraga ne ide lako, o čemu je pričao sportski direktor Flamenga Marko Braz.

„Već sam uspostavio kontakt sa Karvahalom. Ali ne sada, već pre godinu dana. Neću da lažem, imao sam kontakt sa Karvahalom. Međutim, on je pod ugovorom. Ovaj period je malo drugačiji. Svi imaju ugovore. Nije u pitanju kraj sezone“, poručio je Braz.

 


tagovi

Karlos Karvahal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara