Vezista Bragantina Hjoran (Foto: Reuters)
Vezista Bragantina Hjoran (Foto: Reuters)

Bragantino minimalcem tukao Guarani, novajlija Hjoran se već isplaćuje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.02.22. | 03:15

Prva pobeda Bikova i pogodak novajlije

Fudbaleri Red Bul Bragantina upisali su prvu pobedu u okviru šampionata Paulista. Savladali su na svom terenu ekipu Guaranija, pogotkom ofanzivnog vezsite Hjorana u završnici utakmice - 1:0.

Tim iz Bragansa Pauliste je tako upisao prve bodove posle uvodnog poraza od Mirasola (1:3), dok je Guarani pretrpeo prvi poraz, nakon pobede u prvoj rundi protiv Sao Paula (2:1).

Izabrane vesti

Iako je dolazak 28-godišnjeg fudbalera na pozajmicu iz Atletiko Mineira ostao u senci drugih transfera (potrošeno 15.000.000 evra), Hjoran već pokazuje da je Bragantino napravio dobar potez. Debitovao je u novim bojama, našao se u startnoj postavi i treneru Maurisiju Barbijeriju stavio do znanja da na njega može ozbiljno da računa i kada krene Brazileirao.

Bio je jedan od najboljih na terenu. Igrao vrlo agresivno i požrtvovano od prvog minuta. Već u prvom poluvremenu je imao veliku priliku, kada je sa leve strane pokušao da lobuje protivničkog golmana, ali je za malo bio neprecizan. U drugom poluvremenu je bio u nekoliko dobrih situacija pred golom Guaranija, a konačno je led probio u 78. minutu.

Lopta Bruna sa desne strane, prilično oštra, ali je Hjoran uspeo da je ukroti. Posle odličnog prijema usledio je okret, našao je tako dovoljno prostora da uputi udarac i sa desetak metara poslao projektil u mrežu Guaranija za pobedu Bragantina.

BRAZIL, PAULISTA - 2. KOLO

Subota

Santos - Botafogo SP 0:1 (0:0)

Sao Bernardo - Palmeiras 1:1 (1:0)

Ferovijarija - Agua Santa 1:0 (0:0)

Ponte Preta - Inter Limeira 2:2 (1:1)

Nedelja

Sao Paulo – Ituano 0:0

Santo Andre – Korintijans 0:1 (0:1)

Ponedeljak

Novorizontino – Mirasol 0:0

Bragantino - Guarani 1:0


tagovi

BragantinoGuaraniPaulista

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara