Brano udario na Robija: Ne vidim trenerske preporuke...

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 19:11

“Da je došao kao igrač, bio bih oduševljen”, poručio harizmatični stručnjak

FS Crne Gore napravio je sjajan marketinški potez odlukom da kormilo Hrabrih sokolova poveri Robertu Prosinečkom. Bilo je zaista lepo videti Velikog Žutog na zvaničnoj promociji u društvu nekadašnjeg saigrača Dejana Savićevića.

Bila je to fotografija za fudbalske nostalgičare, zanesenjake, za generacije koje su uživale u tandemskoj igri dve legende regionalnog i evropskog fudbala.

Izabrane vesti

Međutim, jasno je da će medeni mesec Roberta Prosinečkog kratko trajati i da ću u Podgorici suditi po rezultatima u Ligi nacije... Mnogi su oduševljeni, ali imenovanje Prosinečkog nije, bar javno, podržao harizmatični Brano Milačić. Stručnjak prepoznatljiv po antologijskim komentarima velikih utakmica, oglasio se na fejsbuk profilu.

“Da je Prosinečki nekada došao u Crnu Goru kao igrač bio bih oduševljen. Ne vidim te trenerske preporuke koje ga sada dovede do selektorske fotelje”, napisao je Milačić na fejsbuku.

Podrška je, ipak, tu…

“Mislim da su Dejan Vukićević ili Nikola Rakojević bili bolja opcija. No, postao je selektor moje reprezentacije, pa mu želim dobrodošlicu i za sada pružam bezrezervnu podršku”, dodao je Milačić.


tagovi

Dejan SavićevićRobert Prosinečki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara