Komentari na vest

Brodolom Bjankonera na startu Serije A: Pljušte negativni rekordi

v

van

pre preko 2 godine

Bez mnogo filosofije...Nema Juve tim . Ok nije golman nista posebno, nisu ni Bonuci ni Kjelini ono sto si bili, De Liht nije onaj iz Ajaxa, bekovi nista posebno kao ni spicevi... Sve je to ok, ali sa onakvim veznim redom nema sta da se trazi kad je u pitanju Evropa verovatno i prvenstvo Da li su oni normalni? Rabio, Bentankur, Remzi, Amerikanac, .... pa da ko bi njih doveo sa ciljem da osvaja trofeje. Samo pre nekoliko godina i vezi su bili Pirlo, Pogba, Vidal...zato su igrali finala, izbacivali Real i Barsu Dok celu vezu ne zamene nista osvojiti nece. Nisu iskoristili ni prisustvo Ronalda, upravo zbog toga sto nemaju vezni red. Tacka.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ne pamtim kad je tabela ovako lepo izgledala. Inter prvi, juventus osamnaesti. Naravno, promenice se to, dici ce se juventus malo ali samo malo, dok za Inter nikad nista ne prognoziram, takav mi je princip.
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Neka neka i treba tako sa neznalicom alegrijem. Kako mi je muka od ovih sto misle da je on dobar trener
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Skockace alegri kockice kad Inter ode na 20 bodova prednosti 😂 najbolji je bio No pirlo no party i onaj slepac pacenik ja psv ! kad su na pocetku sezone cestitali alegrija ovde svima, kao srecan alegri svima koji slave, a alegri se raspada na sitne komade na 18 mesto Serie A, istrosena odbrana sa kijelinijem i bonucijem koja je za staracki dom, a dizali lokatelija u nebesa kad on ne moze da skoci metar kako treba da sacuva rebica kod kornera, igracina metar i zilet cuva rebica kod prekida a ovaj mu skocio u visini ramena i evo gola, a kepec lokateli samo gleda od muke, sve u svemu samo neka se raspadaju lopovi, fino ala fine lopovska rupetina sa ja psv ! pacenikom, veseli rob se sad prevce od muke na 18 mesto Serie A, kidaj jadnika koji se duvao ovde da su lopovi vele sila, sad kad dodje Zenit ima da rastavi lopove na sitne komade, bice treci u LS grupi, puno ste se ku*cili lopovcici sad malo pusiona ja psv ! ti si prvi u red stao
A

Analentus

pre preko 2 godine

Gile a sto ja psv ! prvi u red ? pusti ga da bude drugi
J

JVPS

pre preko 2 godine

Juve plaća ceh Alegrijevih priprema još uvek, mada se već sad vidi tečan pas na sredini terena. Mislim da postoji šansa da ovo bude dobra sezona jer Dybali odgovara 4-4-2 a i dobar su tandem on Morata. Najveći problem je vezni red koji ne zna da se brani, bez obzira na karakteristike igrača koji po svojoj prirodi treba da budu ratnici. Jedino mi je žao tu Chiese i Berne koji se ne uklapaju u 4-4-2. Prognoziram ovu sezonu Juve u top 3.
9

951357

pre preko 2 godine

Ma to je bre sve zbog Ronalda, gusio je Dibalu i Moratu da pokazu pun potencijal. Salu na stranu, to je sve zbog njihove glupe uprave koja pokusava da sacuva svoje fotelje. A uprava im je kao da su je iz nasih vecitih doveli. Prvo su hteli da dokazu da mogu bez Marote, pa doveli Ronalda, Ramzija, i jos neke za ozbiljne pare. Nisu imali koga, pa doveli Sarija za trenera. I Sari im donese titulu, nijedne sekunde se nije postavljalo pitanje ko ce da bude prvak iako je na kraju delovalo tesno, ali eto, navijacima se ne svidja kako im igra tim. Kao da su prethodnih godina sve pobedjivali sa po 5:0, a ne da je bilo isto kao kod Sarija. E sad, da bi utisali navijace, oni oteraju Sarija, i dovedu Pirla. Pirlo legenda kluba, ali trener pocetnik. A i ono, ako si vrhunski fudbaler ne znaci da ces biti i vrhunski trener, mnogo je onih koji nisu uspeli. Covek ne zna gde bije. Transfer politika uzas, tim skepan. Odbrana solidna, vezni red nikakav, 0 kreacije, u napadu Ronaldo ako nesto uradi, i to je. I taj Ronaldo, u takvoj ekipi, bude najbolji strelac lige, sam izmislja golove ni iz cega, vuce ih, dve titule osvojili zbog njega (cini mi se dve, mozda gresim), i onda ispadnu od Porta a on, zamisli, nije dao gol. I krece pljuvacina navijaca, novinara, svi se okome na njega, a onda uprava, da bi zastitila sebe, prihvati tu pricu. Ali ima i onih koji pricaju da Pirlo nije dobar, i da treba da se vrati Alegri, i oni naravno rese da vrate Alegrija koji im je doneo silne titule, jos jedan u nizu populistickih poteza da se ucutkaju navijaci. Onda navijaci nastave da prozivaju Ronalda, i oni bukvalno daju oglas da hoce da ga prodaju. Prodaju ga, a onda im je to malo, nego jos i oni uzmu da ga prozivaju kako bi navukli simpatije navijaca. Ne samo jeftin, vec i odvratan potez. I sta se desi? Pa desi se da nemaju pobedu 4 kola a da je Ronaldo dao 4 gola na 3 utakmice za Junajted. Meni i dalje nije jasno da nekome ne odgovara da ima u timu jednog od dvojice najboljih igraca danasnjice, jednog od cetiri najboljih u istoriji fudbala, i da umesto da stane i kaze "ok, pojacacemo tim, Ronaldo je nas najbolji igrac", oni uzmu da ga pljuju. Sta je naravoucenije svega ovoga? Pa ne moze uprava da slusa navijace i tako vodi klub, vec treba da zna sta radi. I jos bitniji zakljucak - 90% ljudi koji prate fudbal nema pojma o fudbalu.
1

13libero

pre preko 2 godine

Neka, plaćaju se greške u dovođenju igrača već nekoliko godina. Koje su to greške platiti po 7,5 miliona godišnje Ramzija i Rabioa. To ne bi djeca napravila. A prije tri godine dovode se igraču koje želi Alegri, pa onda on napušti Juventus. Dođe Sari, njemu se ne sviđaju ti igrači, jer ne odgovaraju mjegovom stilu igre...nekih se ratosilja, a ostali se muče...onda dođe Pirlo, i ni kriv ni dužan plati ceh pogrešnih odluka. Ove godine su pokušali da prodaju par iz srednjeg reda, ali oni nijesu ludi da propušte toliku platu, a niko nije lud da ih kupi ili pozajmi sa toliko nenormalnom platom. Ronaldo? I plus imunus, ali ipak, kad se sve svede, minus. Juventus jednostavno nema srednji red renomea ekipe. Tako, ove godine velika borba za 4. mjesto. To je maksimum maksimuma, ali mislim da ni to neće biti. Neka ova sezona bude priprema za rekonstrukciju ekipe. Veliki posao za Anjelija i ostale, ali nijesam siguran koliko će to dobro napraviti. Ipak, forza Juve! Na kraju krajeva, sviđa mi se ove godine Seria A, ovo je sezona trenera i biće zanimljiva borba za titulu. Pozdrav svim ljubiteljima Serie A.
N

Napolitanka

pre preko 2 godine

Gotova je stara qrva !!
G

Gost1234568

pre preko 2 godine

problem je vezni red koji nije kreativan a ne daje golove
C

CL16

pre preko 2 godine

Pretjerujete... Milan nije bio bolji, ali hajde, novinske... bila je ta sansa za pobjedu onog malca, ali treba biti realan. Golman Milana je spasavao ekipu u prvom poluvremenu nekoliko puta. A Milan je osim gola iz prekida imao tu sansu na kraju i to je to. Nisu bili toliko opasni. Ali mora se malo dizati tenzija, pogotovo sto je Juventus u pitanju. 😀 Alegri sklapa kockice polako... vidi se da to jos nije tim. Igraci su malo pogubljeni i vidi se da je veliki pritisak na njima. Ali sa ovim rosterom Juventus bi trebao do januara da bude u zoni LS... U opste ne sumnjam da ce to Max skockati. Ova utakmica je pokazala da je mali napredak napravljen, a Chelsea ce pokazati dje su trenutno.
D

Dragan82

pre preko 2 godine

Joj sto volim ,daj boze da ispadne juve iz lige pa onda nek igra onu svoju superligu sa ravenom,mesinom i ostalima
V

VPCZ

pre preko 2 godine

Sve je to normalno... Losi su kao tim, mada nemaju lose igrace, prva postava im je sinoc bila odlicna, ali ni Milan vise nije ono sto je bio do prosle sezone, sada je glavni konkurent za titulu uz Inter, Napoli i mozda Romu sa Murinjom...Sto se kaze, sada u Italiji svi igraju fudbal....

markiđanii

pre preko 2 godine

Pa reklo bi se da je kvalitet igraca u Italiji ispod nekog vrhunskog nivoa. Nema tu vise mnogo zvezda, tri najbolja igraca iz prosle sezone su otisla iz lige. Sto se tice samog Juventusa, sastav je dosta upitan, kao i sto sam napisao na pocetku nemaju igraca koji kvalitetom odskace od drugih. Dibala trazi sam sebe evo koju vec sezonu, Morata nije u stanju redovno da pogadja, odbrana popustila, a vezni red najslabiji deo tima.