Najnovije vesti

Bruji na Apeninima: Junajted daje 35.000.000 za Blekija Milenkovića

Vreme čitanja: 2 minuta

Nikola Milenković na pragu Old Traforda? (©AFP)

Fjorentina nema puno izbora

Milan je bio jedini konkretan, Inter i Juventus su pratili situaciju sa strane, ali čini se da je budućnost Nikole Milenkovića definitivno u Premijer ligi. Šuška se o tome već neko vreme, ali danas i lokalni La Nacion – inače najpouzdaniji izvor vesti kad je Fjorentna u pitanju – i ugledna Gazeta delo Sport navode da je Mančester junajted ozbiljno zagrizao za srpskog štopera.

O tome smo pisali i pre koji dan kada su još neki firentinski mediji pominjali i Liverpul, Gazeta danas piše i o interesovanju Mančester Sitija, ali zajedničko za sve njih je to što svi govore o Junajtedu. I još jednom, nisu to listovi koji jedni druge prepisuju, već ozbiljni mediji koji proveravaju ono što objavljuju.

Pitanje je samo da li će Fjorentina pokvariti Milenkoviću transfer iz snova insistiranjem na previsokoj ceni. U poslednja dva prelazna roka tražila je 40.000.000 evra, toliko nije dobila, mada je Milan nudio pozajmicu od 10.000.000 i otkup za 30.000.000.

(1,33) Mančester junajted (5,20) Njukasl (9,00)

Sada ni Viola nema mnogo prostora za pregovore, Milenkoviću ističe ugovor na leto 2022. i ovo će biti poslednja šansa za Fjorentinu da ga proda po ozbiljnoj ceni.

Spekulisalo se čak i da će je zbog pandemije korona virusa značajno spustiti, te da se nada da će od prodaja Milenkovića, ali i Hermana Pecele zbirno zaraditi između 40.000.000 i 50.000.000 evra. Međutim posle silnih tekstova o interesovanju iz Engleske kao da su upravi kluba ponovo porasli apetiti, pa se sada opet pominje onih 40.000.000 evra samo za popularnog Blekija, mada se češće izlazi sa sumom od 35.000.000 što bi sigurno bilo dovoljno za dozvolu da ode.

Pitanje je samo, da li na Old Traford?


Favoriti i notifikacije:

Man. Junajted

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva