Bruno Mezenga  - Screenshot: Youtube.com
Bruno Mezenga - Screenshot: Youtube.com

Bruno Mezenga nastavio da rešeta, ali zbog kiksa golmana Ferovijarija ostala bez bodova (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.04.21. | 06:20

Brazil, šampionat Paulista: Bivši napadač Crvene zvezde postigao i peti gol u sezoni, ali njegova ekipa nije zadržala prednost iz trećeg minuta

Procvetao je iskusni brazilski napadač Bruno Mezenga po dolasku u Ferovijariju. Igra sjajno u dresu brazilskog niželigaša, koji se u šampionatu Paulista bori za plasman u plej-of, ponajviše zahvaljujući njegovim golovima. Ipak, večeras je Fero pretrpeo treći poraz u sezoni, Gvarani je slavio na njegovom stadionu posle preokreta - 1:2.

Gvarani je bio bolji rival, pa je na kraju i zasluženo slavio, a utakmicu je obeležio golman Fera Saulo, koji je sredinom drugog dela igre postigao autogol. Ekipa za koju Bruno Mezenga nastupa je sada druga na tabeli Grupe B iza Sao Paula (devet bodova manje), dok je Guarani treći u Grupi D iza Santosa (bod manje) i Mirasola, koji ima isti bodovni saldo (osam), ali bolju gol razliku i pritom ima meč manje.

Izabrane vesti

Idealno je susret petog kola Pauliste počeo za domaći sastav i bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Dobio je Mezenga loptu sa desne strane i efektno je smestio u mrežu rivala. Bio je to njegov peti pogodak u sezoni i sa tim učinkom je najbolji strelac šampionata. Ipak, prosuli su fudbaleri Ferovijarije prednost za samo četiri minuta. Davo je pobegao odbrani domaćeg sastava, potom otresao u duelu jednog defanzivca, a zatim samo prosledio loptu do Andriga, koji je lako pogodio nebranjenu mrežu za 1:1.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, imao je Gvarani nekoliko dobrih prilika, pokazao je da je bolji tim, ali su mreže ipak mirovale do sudijskog zvižduka koji je označio odlazak na odmor. Nastavili su se napadi gostujuće ekipe i posle pauze, da bi u 72. minutu Gvarani došao do preokreta na pomalo bizaran način. Centaršut iz kornera sa desne strane je golman Saulo uspeo da sprovede u sopstvenu mrežu. Promašio je loptu u pokušaju da je spreči protivničkog igrača da ga matira, samo da bi je nespretno nogom preterao preko gol linije.

BRAZIL, PAULISTA ŠAMPIONAT – 5. KOLO

Sreda

Ferovijarija - Gvarani 1:2 (1:1)

/Mezenga 3 - Andrigo 7, Saulo 72 ag/



tagovi

PaulistaBrazilGuaraniBruno Mezenga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara