Budi i ti nečiji junak: As Voždovca Bogdan Jočić i fondacija Mozzart za pomoć maloj Heleni

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.24. | 12:49

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam golovima i dobrim igrama doprineo da fond bude što veći", poručuje Jočić

Svaka asistencija je važna. Svaki gol vredi više. Budi i ti nečiji junak u Superligi humanosti! To je poruka koju je sa „krova” poslao mladi as Voždovca Bogdan Jočić, na uručenju donacije od 840.000 dinara za malu Helenu Živanović. Fondacija Mozzart od početka sezone donira 10.000 dinara za svaki pogodak u domaćem šampionatu, a najkorisniji igrač u decembru odlučio je da novac iz humanitarnog mesečnog fonda usmeri devojčici kojoj je potrebno lečenje u inostranstvu.

Izabrane vesti

Fudbaler „zmajeva” imao je emotivan susret sa malom Helenom i njenom majkom na stadionu, a naglasio je da mu je veoma drago što je kao igrač meseca dobio priliku da učestvuje u ovoj akciji.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam golovima i dobrim igrama doprineo da fond bude što veći. Hvala Fondaciji Mozzart što svakog meseca organizuje humanitarne akcije i pomaže onima kojima je to potrebno. Nadam se da će i u drugom delu sezone klubovi biti efikasni, a fond što veći”, istakao je Jočić.

Žan Filip Kraso, Kristijan Belić, Gajas Zahid i Adem Ljajić redom su asistirali Fondaciji Mozzart u humanoj misiji na superligaškim terenima, a zajedno sa decembarskim fondom, ukupna suma je dostigla 4.060.000 dinara. Mladi golgeter Voždovca obeležio je poslednji mesec u jesenjem delu sezone, sa dva pogotka i četiri asistencije, a Helenina majka Zvezdana imala je samo reči hvale za Bogdana i celu akciju.

Osećam neizmernu zahvalnost, ovo je prelep gest koji će nam omogućiti put u inostranstvo na lečenje. Hvala Fondaciji Mozzart, Bogdanu Jočiću i svim fudbalerima koji su sjajnim igrama i golovima doprineli da se prikupi ova novčana pomoć. Još jednom pozivamo sve da pošalju poruku sadržine 228 na 3800 i pomognu nam u ovoj borbi“, poručila je Zvezdana.


tagovi

Bogdan JočićMozzartkompanija mozzartfk voždovacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara