Buđenje Kembela nedovoljno za pobedu Grafičara u Novom Sadu

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 16:53

Drugoplasirani Kabel četvrti put zaredom ostao neporažen protiv beogradskog tima

Ugostio je Kabel ekipu Grafičara u Novom Sadu i četvrti put zaredom ostao neporažen u međusobnim duelima. Bez golgeterskog doprinosa prvog strelca ekipe Aleksandra Mesarovića, domaćin nije uspeo da upiše i drugu pobedu u nizu, ali je primorao beogradski tim na nastavak serije bez pobede koja je porasla na pet utakmica - 1:1.

Sa pet bodova više od najbližeg pratioca Kolubare, tim Zorana Vasiljevaća još još uvek ne mora da paniči na drugoj poziciji koja garantuje Superligu od naredne sezone. Iako je dopustio rano vođstvo rivalu, novosadski tim je četvrti put zaredom pokazao da Grafičar jednostavno nema pobedničku formulu u međusobnim duelima.

Izabrane vesti

Ekipa koju sa klupe predvodi Radomir Koković je oktobra 2020. godine potpisala Normana Kembela koji je došao na pozajmicu iz domovine. Jamajčanin je u 17 minutu glavom unovčio centaršut Nikolića za drugi ligaški, a prvi gol u 2021. godini. Međutim, prednost gostiju bila je relativno kratkog daha, a Kabel je izjednačio na sličan način na koji je Grafičar poveo, posle kornera. Kočović je ubacio, a Kojičić doneo bod pretendentu na promociju u Superligu Srbije.

Grafičar još uvek čeka na prvi trijumf u 2021., a pogodak Kembela bio je prvi beogradskog tima u novoj godini.

U isto vreme u Pirotu igrali su Radnički i IMT. Delovalo je da će utakmica biti završena bez pogodaka, a onda su Traktoristi sa Novog Beograda u samom finišu spakovali rivalu dve lopte u mrežu poneši ceo plen u prestonicu.



tagovi

KabelGrafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara