Komentari na vest

Buđenje ranog proleća...

k

kost

pre preko 2 godine

Samo zato sto ste mediokriteti i prokletnici vratice vam se.. I bice..blagi bol u zubima.
F

Familija

pre preko 2 godine

Snažno majstori pobeda i plasman dalje samo napred gazi familijo
S

Slunto

pre preko 2 godine

Ocekujem da gobeljic ne bude starter.
z

zuzu

pre preko 2 godine

Gobeljić je najbolji desni bek koga imamo.
M

Mrsoja

pre preko 2 godine

Zvezda i bez saleta,ima igrace da rjese utakmicu,msm da ce falko izdominirati,zeljan je igre
B

Bosko Syd

pre preko 2 godine

Borjan Gobeljic/Gajic , Degenek , Dragovic Rodic Sonogo , Kristicic Falco , Kanga, Ivanic Lazetic/Dioni
d

da da da

pre preko 2 godine

Falco se bas nije pokazao u Pridnjestrovlju, ali je zato Ben pokidao... I naravno, opet se ocekuje da Falco bude nosilac i pokratac, a to sto ce Ben opet biti katastrofalan (kao i svaki put u poslednjih godinu ipo dana- osim realizovane sanse protiv Milana) to nema veze. To je Ben. Njemu je mesto garantovano bez obzira sto su mu igre na 30% onoga sto je nekad igrao u Zvezdi
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Hajde sad malo pljuj Degeneka,pa posle opet Bena,pa Pavkova i tako u krug.Da njih nije vratio u tim vec bi mi zavrsili sezonu u svim takmičenjima,ali sta vama vredi teren,vi sve znate a fudbal ste izgleda igrali samo po portalima.
D

Da da da

pre preko 2 godine

Prijatelju, ja ne bih pljuvao nikoga od nasih igraca... pogotovo ne Pavkova ni Degeneka... Samo kazem ono sto svi vide... a to je da Ben ne igra ni 30% od toga kako je nekada igrao. Njegovo prisustvo ne znaci mnogo. Da probije ne moze. Napada po njegovoj strani nikad nema, Pada pri svakom kontaktu sa protivnickim igracima... Jednostavno, nepodnosljivo lose igra i bioloski... igra sve locije. Kamo srece da je otisao i da je mali Radulovic igrao tu... Igrao bi u pocetku mozda podjednako lose kao Ben, mozda i malo losije, ali bi rastao i danas bi imali kakvo takvo krilo... Ovako imamo Bena za koga svi vide da ne moze da igra krilo, ali se njegov ucinak ne sme dovesti u pitanje
9

951357

pre preko 2 godine

Po stilu igre, protivnik koji nam najmanje odgovara. Zato, strpljivo, da usporimo igru, i da iskoristimo sanse. Pored pobede je i nereseno dobar rezultat, ni poraz nije smak sveta. Verujem u nase momke, mozete vindo dobrog rezultata i tamo! Samo strpljivo, pametno, bez euforije i ludila!
K

Koma

pre preko 2 godine

Bićemo prvi u grupi, ovako ili onako.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Očekujem taktičku igru, ne tako lepu za gledanje, ali cilj je pozitivan rezultat. Realno Zvezda ima prekaljene igrače sa iskustvom iz LŠ i LE. Biće kao protiv Brage u Beogradu, biće 1 - 1 ili 2 - 1 za Zvezdu.
F

Falko

pre preko 2 godine

Se neće ni videti jer će svi napadi kao i uvek ići po levoj strani. Razlog za to je postojanje Gobeljića na desnoj strani i nepoverenje igrača u njegove sposobnosti u ofanzivi. Realno čovek koliko toliko dobro može da odigra u odbrani, ali tehnika mu je na nivou lošeg golmana.
N

Neprijatno mi

pre preko 2 godine

Neprijatno mi sto ce ispasti da branim Gobeljica... ali ne branim ga majke mi. Samo, nije on kriv sto ne napadamo po levoj strani. Mi po levoj strani ne napadamo zato sto tamo igra zvezdino stealth krilo El Fardu Ben... Sa prosekom od 2 prodora na krilu po sezoni, ni ne mozes vise da ocekujes od njega. Ali to je Ben... Igrao je nekad dobro za zvezdu (mada je to bilo na poziciji polu spica) i zasluzio je da dok hoda igra na poziciji krila. Pitanje njegovog ucinak se nikada ne postavlja, jer to je Ben. Ne smes ga kritikovati
Z

Zvezdaaaaaaas

pre preko 2 godine

Ne igra Katai,ali to nije izgovor...i oni su bez najboljeg igraca...ali ne treba jurcati na pobedu,dovoljan je i remi,pa cak ni poraz nije smak sveta...to sto Pavkov ne igra mozda bude i dobro...protiv ovakve ekipe meni licno se vise svidja ovo sa Falkom,Benom i Mirkom...zato sto je mnogo brzi napad i bice dosta prilika za kontre. Igrom slucaja dugo pratim Dansku ligu...oni su ekipa koja ne ume da igra neki pozicioni fudbal,igraju totalno napadacki i na svakoj utakmici protivnici protiv njih imaju dosta kontra napada. Mislim da im se jednostavno treba prepustiti lopta i cekati priliku iz kontre. Steta sto Zivkovic nije spreman,ova utakmica je kao stvorena za njega! Mada i Falko ce sigurno imati mnogo prostora...najvise ce zavisiti od tog naseg defanzivnog bloka...ovu utakmicu je mozda najbolje odigrati sa 3 stopera...Dragovic,Pankov i Degenek. I sanogo kao zadnji vezni...naravno bice mnogo bitne Dragoviceve duge lopte koje bi trebalo da zapocnu te nase kontra napade...
S

SHONEFKCZ

pre preko 2 godine

Odličan tim, samo mislim da Falko neće biti u prvom sastavu a da će Ben na njegovu poziciju a u napadu nam svakako treba viši igrač od Bena, tako da je moguće da umesto Falka bude Ben, a u napadu Rišairo ili Lazetić, ali i takođe Eraković umesto Pankov-a, ili vratiti Sanogo-a na poziciju koju je imao protiv Ludogorec-a. Kakogod ovde ako izvučemo X da slavimo svi, ako Zvezda pobedi dance tamo mi smo prvi u grupi po svaku cenu, jer ako ih tamo dobijemo, pa šta ce onda biti u Beogradu sa njima i sa bugarima, a to je još ukupno 9 bodova i da izgubimo zadnju od Brage imali bi ukupno 15 bodova i zagarantovanu 1/8 finala u LE, koja je znatno bolja i lakša od 1/16 finala gde može upasti, kao do sada što je bilo, neki dobar trećeplasirani tim iz LŠ poput Viljareal-a, Atalante, Young Boys-a, Borusije Dortmund itd... Mislim da Stanković zna šta radi i da je Zvezda radila na prekidima ali i na brzoj tranziciji jer mi nemamo brzinu kao što ima danski klub ali ako smo mogli sa (po meni tada) lošijim timom da bijemo Kopenhagen, što ne bi i Mitjiland, tradicija je na našoj strani... Mitjiland ce ići na sigurnu pobedu za makar 2 gola razlike a to je šansa za brzu transformaciju i kontra napad, msm da he najbitnije zaustaviti dance u prvih 20 minuta i ne primiti gol u pp, dati im do znanja da ih ofanziva može koštati zadnjeg mesta na tabeli i da je jedan bod i za njih veliki kao kuća u ovom prvom poluvremenu dvomeča. Takođe Ludogorec mora ići na pobedu proriv Brage, jer u suprotnom gube šanse za dalji plasman, čak i u LK. Verujem da naš stručni štab zna šta radi, da tradicija nije puka slučajnost, da timu kojem je Ludogorec (koga smo nadigrali sa daleko slabijim timom) nabio gol kod kuće i izvukao X, a kome je Braga nabila 4 gola u jednom poluvremenu, možemo dati barem jedan gol u gostima, a kod kuće igrati onako kako Zvezda uvek igra, NAPADAČKI I SA PUNIM STADIONOM!!! Još jedna STVAR, Katai ĆE verovatno igrati ali po svemu sudeći neće biti u prvom sastavu i moje mišljenje da će ući samo ukoliko Zvezda bude gubila u DP... Dati gol, ne primiti gol (zašto ne dati Popoviću još jednu šansu među stativama, jer je bio odličan) nasuprot Borjanu koji ima svoje dane kada brani neviđeno dobro ali i kada prima neviđeno glupe golove, te me on sve više podseća na našeg reprezentativnog golmana Rajka... Naravno, čuvati se kartona, ali od starta igrati tvrdo... Samo ne Gajića u prvu postavu, jer nikada ne bih pre više od 6 meseci rekao ovo: ali Zvezda nema boljeg desnog beka od Gobeljića i raditi intenzivno na dovođenju dva brza beka u zimskom prelaznom roku, jer treba neko nekad Rodića da odmeni, a samo zamislite šta bi Zvezda radila sa jednim brzim desnim bekom, poput npr.: Sörensena, Lelieved, Doke Schmidt, Ximmo Navarro, Aitora, kojima ističe ugovor sledeće godine a koji ne koštaju milione eura... Buñuel, Alberto Benito, Lillo Castellano
I

Ivke88

pre preko 2 godine

Prestao sam čitati kada sam video da si napisao da će Risario u napad.. Pa ti čoveče I ne pratiš Zvezdu? Čovek nije ni otišao u Dansku zbog povrede..
P

Procitaj clanak

pre preko 2 godine

I plus pise da Risairo nece igrati!
R

Raša P

pre preko 2 godine

Lakše će biti u Danskoj nego u Beogradu. Imaju odličan kontra napad. Ako stanemo na loptu veće su nam šanse za uspeh. Naše iskustvo može da presudi.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Ја бих ове напао без калкулација, имамо максималан број бодова, имамо поправни у Београду. Нападај са свиме што то је на располагању!
X

XD

pre preko 2 godine

To i jeste problem. Nemamo ništa na raspolaganju. Mali Lazić eventualno poslednjih 20 minuta, ne bih ga više opterećivao u ovom trenutku. Dioni je bled i zdrav a kamoli rovit. Tako da šta uradi ova formacija sa Benom u špicu to nam je.
M

Ma da

pre preko 2 godine

Bolje je biti prvi ili treci nego drugi realno gledano. Jer ce biti bas jakih ekipa iz lige sampiona.
Z

Zvezdas....

pre preko 2 godine

Realno sramota je da na dva evropska gostovanja ne idemo sa najboljim igracem tima....Teska sramota. Mi nismo ozbiljan klub i dalje. Svi drugi su resili problem sa koronom pa cak i nasi amaterski klubovi u Superligi a mi i dalje imamo svake nedelje zarazene.
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Imam neki lud osećaj da će zvezda završiti utakmicu sa igračem manje.
Z

Zrk

pre preko 2 godine

I ja, Sanogo ili Gobeljic.
J

Junker

pre preko 2 godine

Samo bez previse zaletanja, ali isto tako da ne udjemo defanzivno previse, sto ni ne ocekujem posto Deki tako nikad ne igra. Dovoljan nam je i X, ipak je pauza bila, nismo kompletni, a tesko je vezati 3 pobede u ovako izjednacenoj grupi. Pa da na Rajku uzmemo pobedu i kod nas obezbedimo prolece.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Čemu ti alibiji Zvezde (i Partizana). Za domaću upotrebu svi smo jaki a protivnik pravi nizove pobeda uz sumnjive radnje. Čim dođe Evropa svi igraju fudbal, bila je pauza, nismo kompletni, teško je pobediti tri za redom itd. A protivnici nikakvih problema nemaju a ako ih i imaju mi smo zaslužni što ih pobedimo (niko neće reći protivnik je imao pauzu i nije kompletan). Ako smo svi dobri kao što se busamo u prsa, igrajmo fudbal i pobedimo.
J

Junker

pre preko 2 godine

Brate, da l ti mozes da poredis Vosu, TSC, Cuku cak i sa Ludogorecom, a kamoli Bragom i Mitjilendom. Ludogorec bi kod nas u ligi mozda bio i ispred Zvezde i Partizana, kad bi se igrala neka regionalna liga.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

O tome ja tebi i pričam, ali ti ne razumeš. Zato mogu Terzić i Vazura da nas lažu i mažu kako imamo nikada bolje timove. A realno smo četvrta evropska liga.
Z

Zvezdale

pre preko 2 godine

Hrabro, bez pritiska! Srce na teren, pa kako bude!
E

Erudita

pre preko 2 godine

Danci su, poslije Brage, najnezgodniji rival u grupi. O tome dovoljno govori njihovo stanje na tabeli u domacem sampionatu, ali i kvota u ovom mecu, gdje im se daje blaga prednost u odnosu na Zvezdu. Naravno, ocekujem dobro izdanje Zvezde i nadam se da ce Dekijevi momci kontrolisati utakmicu, ali mislim da ce biti mnogo neizvjesniji mec nego onaj sa Ludogorecom.