Bukarijev naslednik u crveno-belom: Nazvali su me Puma jer sam veoma brz

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.06.24. | 10:15

"Tip sam igrača koji pokriva celu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre", kaže igrač iz Paname

Osman Bukari je u prethodne dve sezone u Crvenoj zvezdi postavio standarde kada je u pitanju brzina, pa će njegovom nasledniku biti izuzetno teško da ispuni očekivanja publike na stadionu Rajko Mitić.

Crveno-beli su zvanično promovisali novo desno krilo, Huse Luisa Rodrigeza, poznatijeg kao Puma, koji je potpisao trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 19.

Izabrane vesti

Puma ima 26 godina, sa Panamom učestvuje na Kopa Amerika, posle čega će se pridružiti ekipi Vladana Milojevića.

"Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to po prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga. Tip sam igrača koji pokriva celu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre. Došao sam ovde sa željom da pobeđujem, osvajam titule, kao i da ostvarim velike uspehe. Želim da budem šampion sa Zvezdom", rekao je Rodrigez, a potom otkrio poreklo nadika Puma.

"U mom gradu i zemlji su me prvi put tako prozvali, govorili su da sam veoma brz, od tada sam poznat po tom nadimku", rekao je Rodrigez.

Iako je rođen u Panama Sitiju, Puma je čitavu profesionalnu karijeru proveo u Evropi. Još od 2016. godine je u evropskom fudbalu kada je pojačao Gent kao pozajmljen igrač, a ubrzo ga je belgijski klub i otkupio. Potom je nastupao za Istru, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, dok je 2022. godine prešao u Famalikao. Za nacionalni tim je odigrao 48 utakmica i iza sebe ima učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.tagovi

Puma Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara