Komentari na vest

Buongiorno Italia: Alegri se “murinjizovao”

P

Pantelaaa

pre 3 meseca

Dule Vlahovic mora da bezi odavde sto dalje!!!
@

@@@@

pre 3 meseca

Ili da Juventus promeni kurs ili da ide u ofanzivniji tim.
p

podesen

pre 3 meseca

Alegri najveca trenerska prevara na kugli zemaljkoj placena 7.5 miliona evra godisnje.Samo se kezi,rascepi one zube vestake,kao satro mlatara rukama,kao pravi taktiku a covek nezna nista apsolutno.Sto je najgore u Evropi ga nece vise niko,samo moze u Arabiju da opet klepi lovu.Doduse elegantan je,ali znanje tipa Ratko Dostanic.
s

srka

pre 3 meseca

Ali forsiranje priče o oslabljenom Juventusu, bez Dušana Vlahovića, čista demagogija. Precenjen igrač. On i Sergej su ista uspešna menadžerska priča. Dva igrača limitiranih kvaliteta. Mitrović i Tadić su za njih dvojicu igračine!
s

srka

pre 3 meseca

Inter je posle Sitija i Reala treći favorit za osvajanje Lige šampiona. Četvrti PSŽ, a peti Arsenal. Ostali nemaju šanse.
T

Tebrica

pre 3 meseca

Covek igra ovakav "fudbal" evo treca sezona skoro pri kraju kako to radi..Juventus mi je od omiljenog Italijanskog kluba dosao do toga da sam ko baba iz alo alo serije, kad neko kaze Juventus samo pljunem slajmaru. Toliko imam da kazem o Alegriju i njima.
D

DDF

pre 3 meseca

Juventus sa Alegrijem ima"pecat mucenika"nijedan veliki tim nisu pobedili i sa vecinom malim timovima bilo je tesno,tek odlaskom Alegrija i dovodjenjem novog trenera koji ima ofanzivnu taktiku Juventus sa 3-4 pojacanja na sredini i odbrani moze se nadati tituli...do tada Inter ce se"setati"do titula
Z

Zoii

pre 3 meseca

Zanimljivo kako ste u 10 dana promenili pricu...Juventus ste pravili senzacijom, kao da su Barselona iz najboljih dana. Na Inter se stavljao teret moranja. Sada kada se Inter u Seriji A pokazao mediji forsiraju pricu moranja i u LS. Atletiko je cvrst i neugodan protivnik, detalji ce odlucivati, svakako bi bilo dobro doci u zavrsnicu LS...ali primat ostaje Serija A

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Razlika izmedju prosle i ove sezone je ta sto ove sezone igraci Intera imaju toliko samopouzdanja jer su igrali finale LŠ i bili ravnopravni ako ne i bolji od Sitija. Videli da mogu i sada je nebo granica. Ne kazem da ce osvojiti, ne kazem ni da ce proci Atletiko, bice tesko, ali svrstati ih u favorite uopste nije bez osnova.
Л

Лазар

pre 3 meseca

Какве глупости пише овај човјек.. па та тренерска превара Алегри јуче гура Кијезу у шпиц, а човјек је прототип крилног играча.. каже, није се наметнуо као лидер - коме да буде лидер? Распалим Мекенију, Миретију и Локателију, анонимусима Камбијасу, Веи и Илингу, пензионеру Сандру или нулама од нападача Милику и Кину? У Јувентусу једини који би могли доносити воду и тренирати са некадашњим играчинама су Бремер, Влаховић, Гати, Шчесни и Кијеза, па ако буду добри и заиграти мало, а ово све остало што прима плату у Јувентусу, нису ни за ниво синоћњег Удинезеа, више су за неку границу између Серије Б и Серије А. Свједочимо задњих неколико година УБЈЕДЉИВО најгорем Јувентусу у цијелој историји постојања. Све са тренером на челу.
1

101

pre 3 meseca

Normalno, u ovom trenutku tri najjace ekipe sveta su Real,Siti i Inter.
E

E svašta

pre 3 meseca

Inter bolji od Liverpula??? 😂😂😂 Arsenal je bolji od Intera.
v

van

pre 3 meseca

Ok Pioli ima limite i tako to, ali ljudi, Milanu za povratak u ili na sam vrh Evrope fale igraci, jaca obestecenja i jace plate. Ne mozda rasipanje kao City, PSG, ali tanko je ovo za vrh Evrope. Inrer, i dalje nipodastavaju kao i Seriu A. Ali ljudi prosle godine igrali finale LS. Dobri su. Uz dobar zreb mogu opet do kraja, polufinale, finale Serija a propala? Mozda finansijski, dugovi i to, ali prosle sezone u sva tri takmicenja Italija imala predstavnika, Roma, Inter, Firenca
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Na dve utakmice svako ima šanse, veliki rizik, puno se opreznije igra, ima dosta taktike. U ligaškom sistemu ne bi imali šanse Talijani, prosto tu dužina klupe dolszi fo izražaja. Inter može do kraja, igra jako dobro pozicionioni i mislim da ih niko ne može nadtrčati. Timskom igrom nadoknadju razliku u kvalitetu u odnosu na Real, City, PSG ili Bajern.
H

Hhhhh

pre 3 meseca

Alegri mora da ode na kraju sezone…
D

Drobilica kicme

pre 3 meseca

Ok,to ti je zavrseno.
P

Pa oticice

pre 3 meseca

jer mu istice ugovor na kraju sezone
H

Hhhhh

pre 3 meseca

Istice mu 2025.