Komentari na vest

Buongiorno Italia: Kako Mbape može odmah da trenira, a Argentinci i neki Francuzi odmaraju?

M

Marenda

pre preko 1 godinu

Upravo tako, a na poslednjem svetskom je bio u senci Mesija u 3 od 4 kola nokaut faze, tako da ne znam na cemu autor teksta temelji svoj komentar. Verovatno na dobro poznatom simpatisanju gubitnika iz iracionalnog osecaja straha da nece biti upamcen njihov dobar nastup, sto je u skladu sa ljudskom psihologijom. Embape je odlican, ali prosto Mesi je bio bolji na najvecem dogadjaju u godini, a Benzema u klupskom fudbalu.
m

mocart 123

pre preko 1 godinu

Mozda je Mbape po nekima trenutno najbolji, po nekima nije, ali vi kao ozbiljna redakcija ne smijete sebi da dozvolite luksuz da to pisete, jer zvanicno najbolji fudbaler trenutno je Benzema(navijam za Barselonu ali to je tako)
K

Krcko32

pre preko 1 godinu

Opet blaćenje Intera a jedini klub koji nije povezan sa finansijskim mahinacijama... Zeljko brate spremi se za seriju B baba tamo pripada :) 💙🖤
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Svi mogu rasprodati sve igrače, ali inter mora zadržati Barelu po svaku cijenu. Momku svaka čast, on je i motor i pluća ekipe.
m

maximuss

pre preko 1 godinu

Decko voli Inter, ali videcemo koliko ce imati strpljenja za Kineze. Ako ode Marota, mislim da sledi ozbiljan pad za Inter.
G

G

pre preko 1 godinu

Odkad je mbappe najbolji na svetu pa nije ni top2 u svome klubu bratee...