Komentari na vest

Buongiorno Italia: Napoli je zreo za skudeto, Milan favorit protiv Juventusa posle 10 godina

4

4878974+9177

pre preko 2 godine

Kakve gluposti vi pišete, ja ne vjerujem. Napoli prvi tim u dugo godina da je ravnopravan Englezima? Taj isti Napoli je bio pomeo Liverpool u godini kad su ovi osvojili Ligu Prvaka, na kraju su nezasluženo ispali radi gol razlike. Godinu prije je Roma u uzvratu polufinala također ubila Liverpool, zaslužila da prođe al su je pokrale sudije, ako se dobro sjećam nisu suđena 3 penala i dva čista crvena. Te iste godine Juve dobio Tottanhama. Dalje, prošle sezone Milan u dvomeču također bio bolji od Uniteda bez pola ekipe, Castillejo je igrao špica, Krunić krilnog i svejedno su bili bolji. I u tom slučaju Talijani oštećeni, Kessiju poništen sasvim regularan gol.
1

12345

pre preko 2 godine

Pročitaj malo bolje, piše na "Ostrvu", ne u Italiji!!!
4

4878974+9177

pre preko 2 godine

Imaš pravo, da, ali opet su u krivu. Milan je evo prošle sezone nadigrao United u Manchesteru.
Ž

Žan Pol Gotje

pre preko 2 godine

Napoli je imao svoju šansu u doba kad je Iguain nosio njihov dres i kad objektivno nisu imali konkurenta osim Juventusa,daleko su oni od skudeta pogotovo što se milanski duo vratio odnosno vraća na velika vrata,plus rimski duo koji takođe ima šta da kaže pogotovo Roma plus nepredvidiva Atalanta,tako da će Napoli mnogo više morati da vodi računa o mestu koje vodi u LŠ nego o skudetu kome nisu objektivno blizu,Juventus ne podcenjujte,ja volim Inter ali mora se priznati da barem u Seriji A Juve ima pobednički mentalitet čak i kad im je ekipa slabija a nisu oni baš toliko slabi,čak šta više po meni su Inter i Juve kandidati za titulu a Roma bi lako mogla da iznenadi i plasira se u Lš.
W

Wat

pre preko 2 godine

Problem Lacija je sto u ovoj formaciji jos vise zavisi od SMSa nego za vreme Inzagija. Ako SMS ne odigra dobru partiju - raspad sistema. Luis Alberto je u ovoj postavci totalno ugusen. Nije veliki uzorak, ali moram priznati da mi, za sada Zakanji ne uliva dovoljno poverenja. Pedro je jedina svetla tacka ovog novog Lacija, ostalo sve zavisi od inspiracije pojedinaca...
a

alex88

pre preko 2 godine

Lacio je nastelovan već 4-5god na sistem koji je forsirao Inzagi, i sad je teško navici ove igrače na potpuno drugačiju poziciju i ulogu. Mislim da treba istrpjeti Sarija, jer je odličan trener i napravio je dobru hemiju sa igračima i navijačima. Ostaje veliki problem rezervni napadač, jer je mučenje gledati Muricija kako se vuče po terenu.
g

goust

pre preko 2 godine

Trebace im malo vremena, nekima malo vise, ali svi se ce presaltati na novu taktiku. Jedino mislim da Murici nema sta da trazi, trudi se lik i sve, ali cini mi se da je jednostavno promasio profesiju.
G

Gostinn

pre preko 2 godine

Zakanji je odigrao utakmicu, 15 kako mozes da kazes da ne uliva poverenje... Sacekaj malo nije ovo fifa ili pes