Burak Jilmaz (©Reuters)
Burak Jilmaz (©Reuters)

Burak Jilmaz posti, Lilu teško na dva fronta

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.10.21. | 14:38

Francuska Liga 1: Šampion želi priključak za timovima iz vrha. Turski veteran postigao samo dva gola u ovom šampionatu

Borba za titulu pored skupocenog Pari Sen Žermena, ove sezone u Ligi 1 je nemoguća misija za Lil, ali Doge žele opet u Ligu šampiona. Posle početnog posrtanja budi se najbolji tim Trikolora prethodne sezone. Imao je odličan niz od tri pobede, ali je prošle nedelje Lil poklekao u Klermonu (0:1). Osim Parižana, gužva je u vrhu. Drugoplasirani Lans beži samo četiri boda šampionu.

Lil ima ulogu favorita večeras (21.00) na svom terenu protiv Bresta u 11. kolu prvenstva Francuske. Turski veteran Burak Jilmaz nije tako raspoložen kao u proteklom prvenstvu. Postigao je samo dva gola na osam mečeva, a oba je dao Remsu (2:1) pre mesec dana.

Izabrane vesti

21.00: (1,57) Lil (4,20) Brest (6,50)

Doge ne blistaju ni u Ligi šampiona. Prethodne nedelje su odigrali samo 0:0 protiv Sevilje i posle tri kola su sakupili samo dva boda i teško će do osmine finala elitnog evropskog takmičenja. Očigledno, Lil nije navikao na igranje na dva fronta.

---------------------------

Prognozziraj derbije i osvoji 100.000 dinara!

---------------------------

Brest je, uz Sent Etjen, jedini tim bez pobede u Ligi 1, ima samo dva boda u prethodnih pet kola šampionata Francuske. Domaćin će igrati bez povređenog Holanđanina Svena Botmana. Anhel Gomes i Gabrijel Gumdundson su roviti, ali će verovatno trener Žoselin Guvernek da ih uvrsti u startnih 11. Gosti takođe nisu kompletni. Van stroja su Siboa, Lasn i Del Kastiljo.

17.00: (2,35) Nant (3,35) Klermon (3,30)

Lil u šampionskoj godini nije uspeo da pobedi Brest. Na svom stadionu nije bilo golova, dok je u gostima poražen sa 3:2.

--------------------------------------

Utakmice šampionata Francuske možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

LilFrancuska Liga 1Liga 1Brest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara