Burno finale u Kolumbiji, titulu će odlučiti penal u 97. minutu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 05:43

Miljonariosi se izvukli iz teške situacije

Prvi čin borbe za titulu u Kolumbiji nam nije doneo nagoveštaj koji klub će izaći kao konačan pobednik. U prvom finalnom meču Aperture, Deportes Tolima i Miljonariosi su odigali nerešno 1:1. Odluka pada u revanšu...

Imala je Tolima pobedu u rukama i prokockala ju je. Videćemo za dva dana u revanšu u Bogoti da li je prokockala i titulu.

Izabrane vesti

Iako lišen usluga najboljeg igrača Kampaza koji je sa reprezentacijom na Kopa Amerika, domaći tim je bio blizu zaslužene pobede. Poveli su golom Kaiseda u 36. minutu, a onda od 50. minuta igrali sa igračem više pošto je gostima isključen jedan od najboljih igrača Kristijan Arango. Za pet minuta igre u drugom poluvremenu je dobio dva glupa žuta kartona i ostavio Miljonariose u praktično bezizlaznoj situaciji.

Ipak, tim iz Bogote se nije predao i na kraju je dobio poklon s neba. U trećem od tri minuta nadoknade, Valensija je pao u kaznenom prostoru Tolime posle povlačenja i gužve na prekidu, a sudija je uz VAR konsultaciju pokazao na belu tačku. Prestrogo.

Pereira je bio siguran sa kreča i Miljoanriosi su izbegli poraz.

Tolimi će i u revanšu biti dovoljan remi za titulu jer odlučuje bolji plasman na kraju ligaškog dela sezone ali Miljanriosima sa ovih 1:1 odgovara i minimalna pobeda. Što ne bio bio slučaj da su večeras izgubili.


tagovi

MiljonariosDeportes TolimaKolumbija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara