(©Reuters)
(©Reuters)

Burno u Bolonji: Mihajlović podelio javnost, navijači ga kritikuju, bivši igrači brane

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.02.21. | 10:37

Trzavice na stadionu Renato Dal'Ara

Porazi Bolonje od Juventusa (0:2) i Milana (1:2) vrlo brzo su pali u zaborav posle trijumfa nad Parmom (3:0), te je ekipa Siniše Mihajlovića pred susret sa Beneventom podržana od strane nekoliko stotina najvatrenijih pristalica. Ipak, upravo od bakljade kojom je klupski autobus ispraćen na stadion Renato Dal'Ara, krenule su trzavice u redovima italijanskog kluba.

Činjenica da Mihajlović i nije bio preterano oduševljen gestom navijača što je moglo da se čuje na snimcima iz klupskog autobusa, podgrejana remijem sa Beneventom (1:1) bila je dovoljna da unese semenku negativne atmosfere u Bolonju i podeli pristalice kluba.

Izabrane vesti

Dok jedni nisu zadovoljni Mihajlovićevim stavom, drugi ističu značaj koji Srbin ima u rezultatima kluba, a jedan od onih koji su pokušali da ublaži tenziju je i Karlo Nervo, nekadašnji fudbaler Bolonje.

"Potrebni su nam smirenost i hladna glava. Jedino o čemu treba da razmišljamo je Bolonja i njeno spasenje, zato budimo mirni. Razumem težak period usled pandemije, kako za navijače tako i za predsednika, igrače i trenera. Ipak u ovim trenucima najvažnije je ostati priseban", rekla je nekadašnja "sedmica" italijanskog kluba.

Mihajlovićeva sudbina bila je tema i Gazete koja je istakla da je fudbalski strateg pogrešio u stavu, ali da isto tako ne treba preko noći zaboraviti činjenicu da je digao klub iz pepela. Srpski trener sa klubom ima ugovor do 2022. godine, a isti list naglasio je da će od ambicija Bolonje zavisiti da li će ta saradnja trajati do kraja sporazuma.

Posle pobede nad Parmom Srbinu je upravo postavljeno pitanje o nastavku saradnje, na šta je tom prilikom odgovorio: "Videćemo kakve će biti klupske investicije tokom leta".

Bolonja, koja posle 22 kola ima po šest pobeda i remija, uz 10 poraza, u subotu će se naći pred novim izazovom kad je očekuje gostovanje Sasuolu, a kvota na Mihajlovićev tim je 2,90.



tagovi

Siniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara