Ostojić (© MN Press)
Ostojić (© MN Press)

Ćale i igra i trenira: Bojan Ostojić dobio dvostruki posao u Teleoptiku

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 16:19

Doskorašnji štoper Partizana u novoj ulozi

Kako Miroslav Vulićević, tako Bojan Ostojić. Kao što je pre tri godine nekadašnji desni bek dobio angažman u Omladinskoj školi crno-belih i postao saradnik Nenada Brnovića u juniorskoj selekciji, tako je doskorašnji štoper prihvatio ponudu kluba da se preseli među trenere.

Dodše, u nešto modifikovanoj ulozi. I na drugom mestu. Crno-beli su promovisali Ostojića u trenera u stručnom štabu Teleoptika, što znači da će u predstojećem periodu pomagati Albertu Nađu i ujedno se pripremati za novo poglavlje u sportskoj karijeri. To nije sve, jer je predviđeno da 38-godišnji Užičanin istovremeno bude i igrač, kad i ako filijali Partizana to bude trebalo.

Izabrane vesti

Ovakav vid saradnje ozvaničen je potpisom jednogodišnjeg ugovora, posle čega će Ostojić u dogovoru sa čelnicima proceniti koji mu je dalji korak u karijeri.

Po okončanju prethodne sezone, Ostojić je završio igrački mandat u Humskoj u koju je stigao leta 2016. kao slobodan fudbaler posle razlaza sa Čukaričkim. Doprineo je osvajanju titule 2017, kao i tri vezana kupa (2017, 2018, 2019), a upravo njegovim golom glavom na stadionu „Rajko Mitić“ pre tri godine Partizan je osvojio poslednji pehar u istoriji.

U međuvremenu je Bojan Ostojić značajno uticao na oblikovanje talentovanih štopera, prodatih u velike evropske klubove za ogroman novac, kao što je bio slučaj sa Nikolom Milenkovićem, Strahinjom Pavlovićem i Svetozarom Markovićem. Tad je dobio i nadimak Ćale, zbog posvećenosti i strpljenja da radi sa njima, te je logično da bude uključen u rad sa darovitim dečacima iz Teleoptika, koji bi trebalo da bude poslednja stanica u razvoju, pre prelaska u prvi tim.


tagovi

FK PartizanTeleoptikBojan Ostojić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara