Komentari na vest

Čalhanoglu: Milan nije objasnio zašto sam otišao, izvodim penale bolje od Lautara

W

WanBi

pre preko 2 godine

Prosečan igrač. Za ovih 5,6 godina u Italiji odigrao je solidnu sezonu ipo.
L

Lazio

pre preko 2 godine

I opet nije rekao sto je otisao.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Ja kao navijac Intera sam zahvalan maldiniju sto se olako odrekao Calhanoglua, sta bi Inter radio da nije sad uzeo fenomenalnog turcina, Eriksenov problem sa zdravljem je napravio Interu ogroman problem, tacno Inter da je platio Eriksenovu zamenu i 50 mil eura ne bi se uklopio taj igrac ovako kao Calhanoglu u Inzagijev sistem igre, tako da je milan pojacao Inter za odbranu Skudeta, a sebe spustio za par koraka kad su se odrekli turicina za nula eura, maldini je ispao glup mislio je da moze da ucenjuje Hakana nudio mu 4,5 milona eura za produzetak saradnja, a Turcin mu rekao pet i zacrtao svoje ciljeve, ceni covek svoje kvalitete sto i treba da bude tako, onda se javio Marota i rekao Hakanovom agentu evo tvom kijentu 5 miliona eura godisnje, e posle kad je maldini to cuo posle je rekao evo Hakanu 5,5 mil eura, ali je Turicinov agent onda rekao, da ponuda vise ne vazi pa cak i 500 hiljada eura godisnje vise kojih je posle nudio milan Turcinu, maldini pravio problem za 500 hiljada eura godisnje, posle nudio milion eura vise, ali nije vredelo nista, ovaj se vec dogovorio sa Interom, da je Hakanu bilo do para ostao bi u milanu za vecu platu i to za 500 hiljada eura vise na godisnjem nivou, nisu pare u pitanju nego je Hakan izabrao pametno, odbio 500 hiljda eura vise od maldinija, decko je pokazao sta znaci rec kad das Maroti odnosno Interu
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Koliko se muci da izmisli razlog prelaska u Inter. Kazi lijepo da si presao u Inter zbog novca.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Baš naprotiv, niti je bilo pompe, niti besa navijača. Decko nije los igrač, ali daleko je od neke ozbiljne klase, a trazio je veliku lovu koju mu je na kraju Inter dao, a koju Maldini ni u ludilu ne bi dao za prosecnog igrača. Ima dobru sezonu, uklopio se lepo u Interu, vidi se da mu prija, ali isto tako prija i mnogima u Milanu sto je on otisao, npr. Mesijasu, Krunicu, Leau, Braimu, Benaseru. Sve su to dobri igraci koji su dobili vise prostora. Milan ima bolje rezultate nego prosle godine sto govori da im uopste ne nedostaje. Problem Milana je sto su glavni igraci previse izostajali ove sezone. Da kazrmo da su Ibra i Ziru veterani pa je i normalno da odsustvuju, ali Rebic je mozda i glavni ofanzivni igrac a nema ga cele polusezone, Kjaer kad god je izostao i pre ove povrede menjao ga je Romanjoli, a svi znamo da to znaci spasavaj se ko moze. Decko je tempirana bomba, neopevana kiksara i svi jedva cekaju dan kada ce otici. Ovaj tim kompletan, lagano vozi do titule, samo najuriti Romanjolija i dovesti bilo koga. Manjan vrh, upravo ono sto se ocekivalo od njega. Doveden da zameni Donarumu, a za kratko vreme objasnio da je osetno bolji golman od prepumpanog italijana.
B

Brabujko

pre preko 2 godine

Ukucaj na Guglu cry behind mask meme 🤣🤣
Y

Yala

pre preko 2 godine

Pa kad ne valja hakan nek vam igra krunic rade, i poslije se pitate sto Ne Osvojite skudeto ! Razmisli al polahko
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Blajcvo Kazes nema besa a ti komentarises Turcina i kad je vest o njemu i kad nije. I to sve najcrnje. Ti si pun besa i to dokazujes svakim komentarom. A omiljeni su ti o Cahanogluu. Crcices od ljubomore...
I

Inter

pre preko 2 godine

Pa ko im brani da budu kompletni? Da igraju drugaciji stil, mozda se igraci ne bi toliko povredjivali. Ja koliko sam povezao vecina povreda su nastale van odigravanja utakmica, najcesce su to misicne povrede. Dakle, nesto u klubu ne stima, verovatno stil igre (igraju kao napaljeni klinci, pa koliko uspeju da izdrze, a najcesce ne izguraju ni prvi deo sezone, a kasnije se vracaju u realnost i postaju nesto malo iznad prosecnog kluba), a verovatno im je i medicinski tim katastrofa. Koliko se ja secam prosle sezone je takodje Milan osvajao vise bodova bez Ibrahimovica nego sa njim, a kad se on vratio, kao i veci deo povredjenih igraca onda je Milan upao u crnu seriju. Ne bih se slozio da Milan igra bolje ove sezone, cini mi se da su prosle sezone na polovini imali veci broj bodova, a crna serija je ipak malo kasnije dosla.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Kako objasniti Pjaniću nešto, kad on ni najjednostavnije stvari ne može da ukapira.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Blajcvo Ti kad ne znas sta da kazes, napises frazu kako ja nesto ne razumem, bez ikakvih argumenata. I stalno ispucavas fraze. Inter je gubitnicka ekipa ekipa i tacka. Bez objasnjenja. To si ti. Dakle, ne da ne razumem, razumem ja kao i svi mi ovde sta ti pises. Pises sve najbolje o Milanu, sve najgore o Interu. To si ti. Razmazeno dete. Nema tu sta da se razume.
K

Konacno

pre preko 2 godine

prikazuje deo onoga sto je mogao da krene da radi mnogo ranije.Secam ga se kad je imao 18 godina i sve vreme se cekao nekako,nikako da bljesne.Izgleda da mu je inter legao.
L

Leksilijum

pre preko 2 godine

Kakav narcis majko moja
L

Loutar

pre preko 2 godine

Vidim , ti si objasnio...
Y

Yala

pre preko 2 godine

Mali je igracina nek priča ko sta hoće, statistika sve govori ! Forza Inter
M

Ma sigurno

pre preko 2 godine

Je igračina, u najboljem slučaju prosečan igrač. Milan ga je trpio dugo dugo i kada nije mogao da se sastavi sa loptom i kada je plakao za Leverkuzenom i sve ostalo, ali prosto danas je malo "gospode" u fudbalu, samo lova.
Y

Yala

pre preko 2 godine

Pa u Milanu bi i Messi propao , čim ono dovodi Krunica i mesijasa sve ti je jasno ! I hoće skudeto , evo po 100e da neće bit u top 4 Milan