Aleksandar Čavrić (©Reuters)
Aleksandar Čavrić (©Reuters)

Čavrić odlazi iz Bratislave posle sedam godina

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 16:01

Seli se u Rusiju

Još revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Luksemburgu protiv Svifta (prvi meč završen je remijem 1:1) i Aleksandar Čavrić i Slovan Bratislava objaviće rastanak. Tako piše ruski Sport Ekspres, koji navodi da se 29-godišnji napadač seli u Rubin Kazanj posle sedam godina provedenih u slovačkom klubu.

Stigao je Čavrić u Slovan 2016. iz Genka, nakon sezone provede na pozajmici u danskom Arhusu, i od sezone 2018/2019 nanizao pet uzastopnih titula, a ima i četiri trofeja Kupa Slovačke. Svojevremeno je bio želja Crvene zvezde, ali nije došlo do dogovora. Ostao je u Slovanu, čiji će dres nositi još naredne srede. Potom sledi put u Rusiju.

Izabrane vesti

Po informacijama Sport Ekspresa Rubin je za Čavrićev dolazak platio Slovanu 1.000.000 evra, pošto je imao ugovor na još dve godine. U dosadašnjih 237 mečeva za slovačkog velikana napadač iz Vukovara dao je 61 i asistirao za 35 golova.

Čavrić je ponikao u zrenjaninskom Proleteru, a afirmisao se kao igrač OFK Beograda iz kog je 2014. otišao u Belgiju. Bio je redovan omladinski i mladi reprezentativac Srbije, međutim, nije stigao do dresa A selekcije.



tagovi

Slovan BratislavaRubin KazanjRubinAleksandar Čavrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara