Čavriću se ne ide u Rusiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 12:41

Pregovori Slovana i Rubina još traju

Bio je u jednom momentu „gotov posao“, ali Aleksandar Čavrić je i dalje igrač Slovana iz Bratislava i još nije potpisao za ruski Rubin. Pitanje je i da li će.

Najbolji strelac prvaka Slovačke u prošloj sezoni je sinoć igrao za Slovan protiv Esperanža iz Luksemburga (2:0) i pomogao timu da dođe do naredne runde kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojem će se sastati sa Zrinjskim.

Izabrane vesti

Slovaci su bili sigurni da Čavrića neće biti u tom dvomeču, međutim, trener Vladimir Vajs otkriva da su velike šanse da od transfera u Rusiju ne bude ništa.

Voleo bih da Čavrić ostane. Tačno je postoje pregovori sa Rubinom, to je stvar o kojoj brine vlasnik kluba. Verujem, ipak, da možemo Aleksandra da zadržimo. On je srećan ovde i voleo bi da ostane, samo uz malo poboljšane uslove u ugovoru. Čaki nije alav. On je dobar čovek i igrač. Ovde je sedam godina, duša je našeg tima. Videćemo šta će biti, kako će klub da odluči“, rekao je Vajs.

Pregovori Slovana i Rubina su se otegli zbog kvalifikacija za Ligu šampiona. Slovaci bi voleli da Čavrić ostane makar do kraja evropske epizode. S druge strane, Rusi nude 1.000.000 evra i deluje da visina obeštećenja nije prepreka za dogovor.

Ali, Srbinu se, izgleda, ne ide. Na pitanje novinara posle meča u Luksemburgu koji mu je period u Slovanu najdraži, Čavrić je uz osmeh odgovorio:

„Nadam se da najbolje tek dolazi“.

Navijači Slovana se nadaju da će tako biti...


tagovi

Rubin KazanjSlovan BratislavaLetnji prelazni rok 2023Aleksandar Čavrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara