Čelsi čeka iza ugla, Vlahovićeva budućnost zavisi i od Alegrija

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 20:32

Ključnu fazu pregovora treba očekivati tek po završetku aktuelne sezone

Juventus će uskoro početi pregovore oko produžetka saradnje sa Dušanom Vlahovićem, a stručnjak za fudbalsko tržište Mateo Moreto smatra da je budućnost igrača u crno-belom dresu usko vezana i za budućnost Masimilijana Alegrija na klupi Stare dame.

Moreto poručuje da je Čelsi pratio srpskog golgetera prošlog leta, a da bi narednog Plavcima mogli da se pridruže i drugi "udvarači" iz Premijer lige. Vlahoviću ugovor ističe u junu 2025. godine, tako da uskoro ulazi u poslednju godinu ugovora sa Juventusom.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Alegriju ugovor ističe upravo ovog leta, pa bi Vlahovićeva odluka mogla da zavisi i od ostanka iskusnog stratega ili njegove potencijalne zamene, tvrdi Moreto. Dakle, ključnu fazu pregovora treba očekivati tek po završetku aktuelne sezone.

Vlahović (24) večerašnji meč sa Udinezeom propušta zbog povrede, a prošlog vikenda protiv Intera prekinuo je niz od četiri vezane utakmice u Seriji A na kojima je postizao golove. Srpskom napadaču ovo je najefikasnija sezona u Staroj dami kada je u pitanju učinak u Seriji A. Postigao je 12 golova na 21 utakmici, a polovinu je dao u ovoj godini.

Vlahović je fudbalski stasao u Partizanu, a 2018. godine je prešao u Fjorentinu za 3.200.000 evra. U januaru 2022. godine stigao je u Juventus za 83.500.000 evra.



tagovi

Dušan VlahovićMasimilijano Alegri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara