Komentari na vest

Čelsi napadao, Lids bio bliži golu, na kraju samo nula (VIDEO)

p

pffff

pre oko 3 godine

Sad mi je drago sto sam ipak otisao u drva umjesto da sam ostao gledajuci hahah

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Gledao sam prvo poluvreme i kao PO običaju falili su golovi. PL da nas i pre 10 godina su dan i noć.
u

unitedalltheway

pre oko 3 godine

Ne znam ko je smješniji, ovi sto tvrde da je Mount world class igrac ili ovi sto kazu da ce Celzi biti drugi na kraju sezone. Leicester i City ce ih odvojit od fudbala pred kraj sezone, da ne spominjem da ce i prije tog kiksat. Celziju fali mnogo toga da bi bili drugi.
N

Nemanja 021

pre oko 3 godine

Šteta, ali bod je u džepu i opet sačuvana mreža. Pulišić počeo utakmicu i sada više nema ni jedan ,,prvotimac” da nije počeo makar jednu ( sem njega i Kepe svi su makar 2, skoro svi 5+ ). Vidi se da mu je falilo utakmica, ali doći će i on na svoje. Sistem je skroz ok i ovaj, Lids je odlična ekipa i u suštini kada se sve sagleda nije toliko loš rezultat. Sada sledi malo lakši raspored i očekujem nekoliko rutinskih pobeda u nizu. Idalje mislim da će Čelsi biti drugi na kraju ove sezone, ali i da ne bude top 4 i Liga Šampiona ne bi smeli da se dovedu u pitanje.
R

Rajka Baregro

pre oko 3 godine

Ne pali se!
9

951357

pre oko 3 godine

Ja sam gledao poslednjih pola sata, i tu je Lids bio taj koji je više želeo gol. Ljorenteova šansa, posle i Rodrigova, a sa druge strane ništa. Sve u svemu, i bod je za sada dovoljan. Idemo dalje, Go Whites!
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Poprilično đubre od utakmice, a šlag na tortu bio je komentator sa Sport Kluba. Neverovatno koliko je dosadan čovek, nek prenosi Tvente - Sitard, to su utakmice za njegov glas.
p

pp

pre oko 3 godine

Ovo nije bila pobeda samo zahvaljujući tuhelu. Čovek stavi haverca na špica koji je bio ubedljivo najgori igrač. I umesto da ga zameni on vadi maunta koji je do tada bio najbolji igrač na terenu uz golmana mendija koji je još jednom uspeo da sačuva mrežu!