Komentari na vest

Čelsi opet u problemu: Kante odbio novi ugovor, za 10 meseci slobodan igrač

s

suma sumarum

pre preko 1 godinu

mnogi od njega prave makelelea ali kad se podvuce crta samo par sezona.Pojavio se a vec je imao 25 godina pokidao u lesteru jednu sezonu,u celsiju jednu kad su uzeli titulu i da kaemo pola sezone 2021 i to samo u ligi sampiona u tom jednom takmicenju.Takodje fenomenalno svetsko prvenstvo.Ali akd se podvuce crta konstantnosti ni na vidiku.Evo sad opet covek ne igra fudbal vec godinu dana.Vrlo kratak prajm
j

juventino10

pre preko 1 godinu

Pa neuporedivi su, bas ih moze porediti samo neznalica. Kante ima sve u defanzivni ko makele, a ima i nesto sto ovaj nema, odlican sut i daje golove. Ogroman doprinos daje napadu. Kante je jedan od najboljih igrača ikad! Kompletan igrač i ne može makelele da se s njim poredi, osim sto ga je u defanzivi totalno naslijedio i sto lice fizicki i to je to.
D

Deniz

pre preko 1 godinu

Sa Čelsijem je sve osvojio, možda je prezasićen. Premier Ligu, Ligu Šampiona, postao svetski prvak sa Čelsijem, Ligu Evrope, i nekoliko kupova. Ko prati Čelsi redovno, zna da u zadnjih godinu dana Kante nije više kao onaj od ranije, često gubi lopte, ima loše pasove, ima grešaka, on je odličan da se razumijemo, ali nije kao ranije, još sad ova nova povreda, druga u ovoj godini, a da je ozbiljnija, mislim da Čelsi treba da traži adekvatnu zamjenu, i da iskešira. Zao mi je što Kante neće ostati, njegov sam fan, ali klub je veći od bilo kog igrača.

Bojan Lordinho

pre preko 1 godinu

Celzi je u problemu kad je ispaljen prvi metak.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Da se ja pitam dao bih mu ugovor kakav zeli iz postovanja za sve sto je uradio za klub, sto je uvek davao maksimum, vidi se da je normalan decko, itd., ali ocigledno moderan fudbal tako ne funkcionise. A realno govoreci vise je povredjen nego sto je zdrav, samim tim stalno igra promenljivo, itd.
A

Apis1917

pre preko 1 godinu

I on je više zasićen kao igrač,teško da može više onakve partije da pruža.
b

batinica

pre preko 1 godinu

ozbiljna radilica.....svuda jd po terenu nenormalnu kilometrazu ima.....steta zbog povreda cestih
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

Sa jedne strane, Kante je klasa i značilo bi da ostane, sa druge, kolika plata treba da se ponudi igraču u godinama (31) koji polovinh utakmica nije dostupan. Kada je fit, njegov značaj za igru je nemerljiv, međutim koliko će biti dostupan?

Dag and Red

pre preko 1 godinu

Moraju mu dati ugovor na tri godine, inace ce biti kao bez Makelelea..
O

OPAAA, TI SI NAŠ

pre preko 1 godinu

Welcome to Surdulica!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Vidim ga u Bajernu
J

Junker

pre preko 1 godinu

Promenio dioptriju. Bukvalno svaki tim pre Bajerna, jer imaju dosta zadnjih veznih. Najblizi si mu Junajted i PSZ, gde ce verovatno zavrsiti.
c

cylo

pre preko 1 godinu

Kakav crni Bayern, oni su prenatrpani kvalitetnim igračima na sredini terena, i skoro su doveli Gravenbercha iz Ajaxa.
H

Host of other

pre preko 1 godinu

bice cudo ako celzi udje u top 4.. eto velike prilike za utd i arsenal da se bore za to mjesto , i ako u zadnjih 10 god imaju katastrofa rezultate.. totenhem , Liverpool i siti su nedodirljivi.
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Totenhem i Liv nedodirljivi???!!!🤣🤣🤣
D

Di Lorenzo

pre preko 1 godinu

Baš je Liverpul nedodirljiv a primi četiri gola za 50 minuta.
H

Host of other

pre preko 1 godinu

@gost007 pa genije proslo je 5 utakmica , na duze staze liverpul je za klasu bolji od arsenala i utd.. to je valjda svakome jasno.. nisu kao prosle godine ali i dalje su bolji od njih.. totenhem isto djeluje najstabilnije posle sitija..