Komentari na vest

Čelsijev ludi finiš: Napad na Zahu i Obamejana, Hadson Odoi u Bundesligi, Fofana mora preko Amerike

E

El ninhoo

pre preko 1 godinu

Previse trpanja igraca.Ima celzi vise nego dovoljno igraca da pokrije desnu stranu.Pulisic,Zijeh i Kalum svakako imaju isti kvalitet kao i Zaha ako ne i bolji..
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Jesu pukli ogroman novac, jesu lutali ali ako dovedu i Zahu I Obemejanga Celsi će se ozbiljno pojačati. Zaha I Obemejang,odlično,nisu na duže staze ali instant injekcija bas dobro. E sad da li je to vredelo ovolike pare ne znam. Ako ne budu u prvih 4 biće katastrofa ozbiljna. Jer sa ovakvim timom i ovoliko para realno bi trebali da napadnu sve.
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Umesto da daju sansu decku iz akademije oni ga salju na pozajmicu🤦‍♂️
O

Ognjeeeen

pre preko 1 godinu

Zaha 🦍
M

Mop

pre preko 1 godinu

I ovakav komentar puštate. 🤦‍♂️
O

Ognjeeeen

pre preko 1 godinu

Nisam mislio nista ruzno, cak naprotiv.Navijam za Celsi i Zaha bi bio vrhunsko pojacanje.A 🦍sto sam stavio jer smatram da je zver
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Bolje da dovedu Eduara iz Palasa. Celziju fali golgeter.
E

Eeee1

pre preko 1 godinu

Tuhel zlo, Ameri veliku gresku prave sto mu kupuju igrace…
I

I pep

pre preko 1 godinu

Gvardiola zlato kupuju mu igrace od 2016 i uzeo nula euro trofeja
U

Uo

pre preko 1 godinu

Bilo bi interesantno svakako videti Zahu u jacem klubu, predobar je, ali on nije klasicna devetka. Obamejang je fizicki bio pojeden u PL jos pre godinu dana, ni jedan duel nije mogao vise da dobije. Moze u Spaniju, Italiju,ima njuh i znanja, ali PL vise nikako. Cini se da Celsi panicno luta trzistem.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Obamejant itekako moze igrati PL. Zivi bili pa videli
G

Gost1235

pre preko 1 godinu

U poslednjoj sezoni u Arsenalu Obamejang je igrao krilo a ne centralnog napadaca. Odavno on nije krilo vec centarfor.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pa priča je ovde da Aubamejang više preferira Čelsi od Junajteda. Da završe njega, De Jonga i Zahu i to je to. Valjda je Fofana završen. Zaha i Auba mogu za manje novca doći sa nekim razmenama. Galager i Alonso, ali istresao novac Amer surov.
4

46

pre preko 1 godinu

Što se tiče desnog krila, pristojno pojačanje je Zaha, ni nema ih puno kvalitetnijih na tržištu, možda eventualno Marko Asensio ali bi sa njim bio rizik jer pitanje je kako bi se uklopio u engleski fudbal, ista priča bi bila i sa možda Berardijem iz Sasuola...a šta ćemo sa špicem? Lično mislim da se neće rešiti problem realizacije čak iako dođe (samo) Obamejan, nije mi jasno kako Tuhel misli da napadne neki trofej bez bar jednog klasičnog napadača, makar bio i "target man" kao Žiru, opet je koliko-toliko uradio šta se od njega očekivalo... Ako ništa neka proba sa Bačuaijem ako nije zaboravio da igra fudbal i dok još nije otišao, pa šta im bog da
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Sve si dobro rekao, samo sto Zaha nije desno krilo nego levo. Da si ga ikad gledao znao bi da igra iskljucivo na levoj strani.
G

Gost1265

pre preko 1 godinu

Dovedite Mitra da se osvoji sve. Momak unapređena kopija Drogbe.
C

CZ***

pre preko 1 godinu

Mi Mitra kujemo u zvezde, a činjenica je da ni najgori tabloidi nisu do sada pustili u promet vest (makar lažnu) da se neki veći klub bar raspituje za njega. Niko da okrene telefon i pita za cenu, čak ni osrednji premijer ligaši: Everton, Vest Hem, Kristal palas itd. Klasične devetke su vrsta u izumiranju, ostala su samo ova dva dinosaurusa Benzema i Leva.
P

Potpisi se

pre preko 1 godinu

Molim te imenom i prezimenom.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Jakbugovor i jaka cena. 100+ odbosno msm da kažu da čak nije ninna prodaju
r

ross

pre preko 1 godinu

Zaha umnogome po stilu lici na Rafaela Leaa iz Milana. Sjajan prodor, brz, jak na lopti. Svaki tim koji ga dovede dobice veliku moc po krilu.

bojke

pre preko 1 godinu

Ovaj celzi ne zna gde bije. Platis za pulisica 80 miliona, i umesto njega na levo krilo guras wernera dve sezone , zatim dovedes sterlinga za 60 mil da ti igra levo krilo i sad hoces i Zahu? Ovo ima tek nekog smisla ako se rese pulisica inace samo nagomilavanje igrace
C

CFC

pre preko 1 godinu

Idu Odoi i Ziyech sigurno. Mozda i Pulisic ako se posloze kockice. U toj opciji Zaha je potreban
4

46

pre preko 1 godinu

Sve su to bili pokušaji da se zameni Eden Azar, i nijedan nije uspeo

bojke

pre preko 1 godinu

Ali i Zijeh i Odoi su desna krila, Zaha je levo, tako da to bas nema smisla
n

nemamkomentara

pre preko 1 godinu

dokle ce da trose nenormalno ovi iz celzija i junajteda da vas pitam ja? hoce li se stati na put tome vec jednom?
M

Manixx

pre preko 1 godinu

Ima se može se nije to tvoja stvar
Z

Zimyly

pre preko 1 godinu

Hadson je bolji od obojice kad bi ga puustili da igra prirodnu poziciju
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Zaha moze da bude dobro pojacanje. Videcemo sta donosi kraj prelaznog roka.
М

Мрк

pre preko 1 godinu

Надам се да је истина за Заху, човек је звер играч. У бољем тиму ће и сам бити бољи. Одлична прилика и за Челзи и за њега.
C

CFC

pre preko 1 godinu

Celsiju treba jedan kvalitetan vezni igrac. Jedan organizator igre koji pravi razliku na terenu. Kad nema Kove i Kantea ozbiljni su problemi na sredini.
4

46

pre preko 1 godinu

Loftus Čik je fenomenalno odigrao protiv Lestera, bukvalno me je podsetio na Jaju Turea, takav im treba i drago mi je da je iskoristio šansu, mali Galager je izgoreo u želji da se dokaže, biće valjda i od njega nešto... Dakle - Kante-Kovačić-Žoržinjo-Loftus Čik-Galager-Maunt- i ova dva klinca što su došla Čukvuemeka i Kasadei, još Barkli i Gilmur koji nisu još otišli... za vezni red i više nego dovoljno...
C

CFC

pre preko 1 godinu

Čukvameke i Kasadei idu na pozajmicu. Kova i Kante igraju 2 meseca u sezoni zbog povreda. Gilmur i Barkli su na prodaju. Nisu ispunili ocekivanja. Mount igra ofanzivnije. Ostali su RLC, Jorginho i Galager a ne moze se s njima izneti sezona. Galager nije los ali je kao sto kazes izgoreo. Mora samo jedan koji pravi razliku. Da li je to de Jong videcemo.
G

Gost2509999999999

pre preko 1 godinu

Zaha je već igrao za veliki klub. Mnogo veći nego što je čelzi.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahaha....ljudi bre imaju dve LS?!
C

CFC

pre preko 1 godinu

Varas se. U zadnjih 20 godina u Engleskoj je Celsi najbolji. Tek ga sad stize City ali ni one nema LS a ovi 2. E sad ako gledamo kad se fudbal igrao u dugim gacama onda su tu Lpool i Utd ispred.
G

Gost25099999993

pre preko 1 godinu

Tekst kaze poslednja prilika za Zahu da zaigra u velikom klubu. Ja kazem Zaha je vec igrao u velikom klubu, ali vi ocigledno to ne znate. Wilfred Zaha dosao je u Man Utd kao najveci talenat u engleskoj, krenuo da igra i onda j*** Mojesovu ćerku zbog čega su ga prvo stavili na klupu a posle i prodali u Palas. Čak i ako povlačite kartu LŠ Utd ima 3, o titulama u engleskoj neću ni da pričam. Dakle dragi stručnjaci Utd i Liverpul su najveći klubovi u engleskoj i tu je tačka, reći da su Chelsea i City veći je kao da kažete da je Atletiko veci od Barse i Reala.
G

Gost2509999999

pre preko 1 godinu

@CFC od 2000 godine broj titula u PL Man Utd 8 Man City 6 Chelsea 5 Arsenal 2 Liverpool 1 Liecester 1 Izgleda da je utd bolji i sa kraktim sorcevima 😂
.

..21

pre preko 1 godinu

Steta za Zahu,kakav je to igrac mogao da bude.Nije ga slucajno doveo Ferguson ali je ocigledno bio premlad(tj nezreo) za mancester i takvu jednu trenersku gromadu koja je strogo principijalna po pitanju profesionalizma.Da se razumemo i dalje je to zver od igraca ali utisak je da je mogao mnogo vise.Kako dominira(prodornoscu) po engleskoj ,mogu samo da zamislim sta bi radio po italiji,spaniji ili ne daj Boze Nemackoj.Jedan od retkih (gotovo izumrlih) madjionicara u poslednjoj deceniji.
J

Jbg

pre preko 1 godinu

Ništa od Aube u Chelseu. Prebili ga noćas u pljački stana
G

Gost1987

pre preko 1 godinu

pa baš zato će da ode iz Barselone....jok ostace da ga biju još.....to je Laporta organizovao 😀