Komentari na vest

Čelsijeva sudbina u magli: Britanci zabranili Abramoviču da proda klub, ali i igrače, ulaznice, suvenire...

D

Drvo

pre oko 2 godine

Klasican fasizam. Bezi odatle Romane.
k

kokoko

pre oko 2 godine

nece biti ni u top4 onda na kraju ove sez ovi, videcete
d

drug

pre oko 2 godine

1) išli drug i ja da se sunčamo na plaži, ja sam se namazao uljem, on nažalost nije. Od tog ulja meni su počele ospice po telu, ali nisam ja kriv, on je kriv što se nije mazao, pa sam ja crven... 2) Išli smo drug i ja, drug prebio lika, nevinog doduše, ali ja sam ga podržao jer sam mu prijatelj ceo život. Nakon par dana idemo ulicom drug i ja, vidimo istog tog istog lika koga maltretira jedan košarkaš 2 sa 2. Osudili smo košarkaša i hteli da ga tužimo za nasilje. Jer mi možemo sve, a nama ne može niko ništa. Kako u metaforama tako u životu, kovidi vidi konevidi nema mu pomoći.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Sva dešavanja oko Čelzija su što bi se reklo na engleskom smoke screen iliti na srpskom dimna zavesa.Videćete šta će se desiti sa Čelzijem ali i ostalim klubovima,fudbalom u Evropi.Samo pažljivo pratite.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Prosvetli nas druze, sta ce se desiti???
I

Ijau

pre oko 2 godine

Zasto ovo isto nisu uradili kada Amerika napadne koga hoce i kad hoce?Za njih se ni ne pise kada napadnu neku drzavu, a sada je izgleda najveci zlocin na svetu biti Rus pa makar i da si samo rodjen tamo sad si najveci kriminalac!
T

TiP

pre oko 2 godine

Kakva Ukrajina, to je alibi… Ide se na totalno unistenje kluba, Celzi sa svojim imenom fensi aurom za naredni 20.god moze da prevazidje Junajted i Liverpul, zato hoce da finisirsju klub…
p

pametan

pre oko 2 godine

O velikomučeni dušebrižnici, da li vi štitite svet od agresora Rusije, kao što štitite određene organizacije sa velikim uticajem u svetu koje promovišu samostalnost, nezavisnost, razne vidove slobode, pa natalitet opada iz godine u godinu, a ljudi se pitaju zašto? Tako što nosite raznobojne kapitenske trake? Tako što prisiljavate vaše fudbalere na određene aktivnosti protiv njihove volje radi zaštite višeg dobra? I onda puf, odjednom sve nestane, naravno zahvaljujući vama. Kako smo srećni što imamo vas prosvetitelje i apostole posle apostola.. :)
j

jozef_k

pre oko 2 godine

klasična iznuda i otimačina
c

cccc

pre oko 2 godine

Ovo nije samo otimačina nego uništenje jednog kluba i ne mogu verovati da navijači ostanu ravnodušni. Oni otimaju Abramovicu imovinu i o tome će neki sudovi nekad odlučivati ali oni ne dozvoljavaju da klub dalje funkcioniše to je nezamislivo u normalnom svetu. A na kraju svega ta vlada je i dozvolila nekome da kupi klub.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Ovo je čisto iživljavanje i nema veze ni sa mozgom ni sa demokratijom. IMOVINA svake osobe na svetu mora biti svetinja ako se ne dokaže da je zarađena kriminalom - nisu se bunili decenijama kada su Rusi unosili pare u UK, a sada kao proradila naknadna pamet. Tužno i jadno, stvarno nemam drugi komentar.
M

Mop

pre oko 2 godine

Težak idiotizam. Dve LŠ, Ligu Evrope uzeo, digao klub na nivo na kom možda više nikad biti. Plaćao porez u toj zemlji. Šta više? Da mu uzmu klub, u koji više od decenije ulagao za džabe. Još je čovek i rekao gde bi sav taj novac dao