Česi šalju Plavšića u Zvezdu - nije realno

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 15:07

S Marakane demantuju interesovanje za svog bivšeg igrača

Aleksandar Katai, Gelor Kanga, pa Srđan Plavšić?! Deluje potpuno neralno, može se reći i nelogično, s obzirom na stanje igračkog kadra na stadionu Rajko Mitić, ali iz Češke stižu informacije o potencijalnom povratku nekadašnjeg igrača crveno-belih.

Njih je u izjavi za češki Isport otkrio menadžer krilnog igrača Igor Gluščević.

Izabrane vesti

"Zvezda je veoma zainteresovana za Plavšića. Postoji realna šansa da se transfer dogodi", rekao je Gluščević.

Ipak, izvori MOZZART Sporta sa stadiona Rajko Mitić demantuju ovakve informacije, što i nije čudno s obzirom da je u ekipi Dejana Stankovića najveća gužva upravo na krilnim pozicijama. Na desnoj strani su Spiridonović, Ben, Radulović i prekobrojni Garsija, a na levoj Katai, Gavrić, Simić, dok se među krila može svrstati i Aleksa Vukanović.

Sa druge strane, jasno je da će doći do smanjenja igrača na tim pozicijama. Garsiji su već spakovani koferi i čeka se dogovor sa Arisom, na izlaznim vratiima je Simić, dok već dugo vlada interesovanje iz Italije za mlađane prvotimce Gavrića i Radulovića. Postoji i opcija da Marakanu napusti Mohamed el Fardu Ben, ali tek u septembru ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda iz Azije.

Dakle, u ovom trenutku jednostavno nema dovoljno mesta i za Plavšića, pa se očekuje da crveno-beli ovu fazu prelaznog roka kompletiraju dolaskom Federika Makede, posle čega bi svi resursi na Marakani bili orjentisani na odlaske igrača i popunjavanje klupske kase.

Plavšić je u Spartu otišao iz Crvene zvezde u julu 2017. godine za obeštećenje od 1.300.000 evra. Brzonogi fudbaler je prošle sezone odigrao 24 utakmice za češkog velikana, postigao jedan gol i ostvario pet asistencija.


tagovi

Srđan Plavšić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara