Komentari na vest

Četiri plus na jedinici: Ako je Vanja broj jedan ko je višak?

J

Jaruga

pre oko 2 meseca

Sta bi s golamanom Rakova?
K

Kokaniđa

pre oko 2 meseca

Milinković je najgori od svih pomenutih. Razlog zašto ove sezone nije primio mnogo golova nije zbog njegovih odbrana već igre Torina. Rajković je bolji ali ima problem sa prekidima. Još u Zvezdi je bio dosta nesiguran kada treba da izađe sa gol linije i uhvati/boksuje loptu. Svilara nisam nešto gledao ali činjenica da obećava čim je jedinica u Romi. Na kraju Petrović trenutno najbolji od svih. Najjača liga, najozbiljniji protivnici, najbrži fudbal i za sada je jedan od najboljih u Čelsiju. Nažalost Milinković će verovatno da bude jedinica u reprezentaciji iako je prosečan.

Владан

pre oko 2 meseca

Миле Свилар најбољи, после Петровић и Рајковић... онај киклоп ВМС, само даље више од репрезентације.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Zato smo i prošli tako na SP,cele kvalifikacije su branila dvojica golmana a treći otišao na SP i postao prvi golman.Jedan se povukao na vreme kad je video šta se radi,drugi i treći sada nemaju pojma sudeći po komentarima,sad daj Svilara koga si čekao ko zna koliko i Petrovića koji je morao preći u Čelzi da bi neko obratio pažnju na njega.Sve se ponavlja,ne bi me ludilo da se Rajković sada povuće....
P

Popsi

pre oko 2 meseca

To je problem u našoj reprezentaciji. Umesto da igraju najbolji, igraju oni koji su odavno u zenitu karijera. Pobogu, dajte šansu mladima. Kakav crni VMS?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa Vanja "nije mi dao samo ko nije šutnuo" Savić je višak.
G

Gost 12345

pre oko 2 meseca

Djordje Petrović treba da bude prvi golman!
G

Gost83

pre oko 2 meseca

I Petrović i Svilar su bolji od VMS...
P

Pravi Golman

pre oko 2 meseca

A gde je sad Kovacevic?
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Petrovic je najkvalitetniji nas golman. Ali to u Srbiji nista ne mora da znaci, jer kod nas odlucuju i stare zasluge. racimo Rajkovic je najslabiji od ove cetvorice a ipak ce ici na EP.
j

jokerkoma87

pre oko 2 meseca

Po meni je ovde veca dilema ko ce biti starter. Od ove cetvorice golmana Svilar otpada jer, realno, niti ima kvalitet, niti ima zasluge da bude pozvan. Od ove trojice svako moze da bude starter, a ne mora. Svakako boljih nemamo od ovoga. NAPRED SRBIJA!
r

realno voditi

pre oko 2 meseca

tri golmama za tri meca je previse...Dva su sasvim dovoljna...
l

lalala

pre oko 2 meseca

Mile je prvi golman Rome;belgijanci ga vrbuju Nije Patrisio bio povredjen Pitanje sta ce biti sa Petrovicem u Celziju Roma je svakako mnogo jaci klub od Torina
t

tuneki

pre oko 2 meseca

Petrovic prvi golman trenutno Mile najveci talenat,bice svetski golman Vanja ili Rajko treci svejedno ko je
i

igor978

pre oko 2 meseca

Ako se gleda forma, koja za golmana mora biti najbitnija stavka jer utiče na samopouzdanje, onda Vanja ne bi trebalo da bude prvi golman već Petrović koji brani fantastično u Čelsiju.
N

NIkola44

pre oko 2 meseca

1. Petrovic 2. Vanja 3. Svilar 4. Rajkovic To je poredak sto se tice kvaliteta. Nazalost Piksi ce kasniti sa promenom na golu i verovatno ce Vanju skloniti sa gola tek posle EP-a ili tokom EP-a. Jer kod nas igraju na stare zalsuge po 5 godina.
S

Smederevo23

pre oko 2 meseca

Najbolji srpski golman u ovom trenutku je Djordje Petrovic. Brani u najjacoj ligi na svetu. I veliom je klubu. Vanja je u skromnom Torinu, Rajkovic u jos skromnijoj Majorki, jedino je Svilar u ozbiljnom klubu pored Petrovica.
p

placenik

pre oko 2 meseca

covek pozove Bazdara,a Mijata malog ne koji je izmislio fudbal za doticnog...i to mali 18 godina tek ima bude zver sa 20
C

Cer

pre oko 2 meseca

Pa mali Mijat od decembra nije igrao fudbal rodjace, ne budite toliko zadrti
M

Mihailo mihailo

pre oko 2 meseca

Broj 1 bi trebao trenutno da bude Petrovic,odlicno brani u Celziju,konstantan je i on je verovatno nasa jedinica na duge staze,br.2 bi trebao da bude Svilar isto vazi sve kao i za Petrovica samo sto mislim da mu fali jos malo iskustva i Petroviceva orednost je sto brani u jacoj ligi,br.3 Vanja i zbog starih zasluga i zbog postovanja premq njemu ali nista vise od broja 3,i visak treba da bude Rajkovic,nije se razvijao kako treba ,jos iz Zvezde kada je isao odabrao je Izrael e debelo pogresio,realno najtanji je golmanski od sve cetvorice,plus ima zenu koja se mesa u sve i zbog koje su ispadali problemi nq SP.,tako da bi on trebao da bude visak…Naravno ne ocekujem od kiksija da ce ovo uraditi na ovaj nacin..
К

Куре на специјали

pre oko 2 meseca

Рајковићев напредак је највише успорила година кад је био резерва циркузанту Бајковићу у Црвеној Звезди. Све остало је само последица тога. Много више је обећавао него што је постигао, бар до сад.
1

12321

pre oko 2 meseca

Petovic treba da brani tj prvi golman ova dvojica ćelava i bradata na klupu.
G

Graham Twain

pre oko 2 meseca

Realno Rajkovic je visak
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Bolje bi bilo da imamo jednog vrhunskog golmana,nego ova 4 prosecna golmana,s tim sto mozda Svilar i Petrovic jos imaju dosta vremena da napreduju ali za sadu su i oni prosek,kao i cela ekipa osim Mitra,Vlahovica i Tadica.
g

gostionica

pre oko 2 meseca

petrović prosek?! reče maestro i udari malim prstom o stol
S

Srbija bree

pre oko 2 meseca

Petrovic Nedeljkovic,Erakovic,Babic,Pavlovic,Jan Karlo Lukic,SMS,Tadic VLAHOVIC,JOVIC!!!!
V

Valdemaar

pre oko 2 meseca

Tako je legendo daj 4 štopera... Mada kad dođu Englezi i to će nam biti malo
S

Srbija bree

pre oko 2 meseca

Pa logicno Petrovica bih stavio covek brani u najacokj ligi na svetu!!!!
s

srka

pre oko 2 meseca

Jbg, golmana koliko hoćeš, a bekova ni za lek. Ja bi se odrekao dvojice golmana za dva krštena beka. Ovako će nam opet Živković i Kostić igrati bekove i opet će odbrambena trojka biti na vetrometini. Na Mundijalu nam je duvala promaja na sve strane, kada nas protivnik napadne, pogotovo iz tranzicije.
P

Pikse slusaj....

pre oko 2 meseca

Ako oces da me poslusas Pikse, da povedes ovu dvojicu mladih (Petrovic, Svilar) i jednog starijeg (koji mislis da je trenutno bolji). Rajkovic ili Vanja.....jedan mora da leti.
L

LFCC

pre oko 2 meseca

Petrovic, Svilar, Vanja, tim redom i nikako drugacije
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Bez dileme Vanja je No 1! Kad stane na gol pokrije ga celog, u jednoj ruci lopta a u drugoj Dzakin vrat…kao Hogar strasni bre!
G

Ghg

pre oko 2 meseca

Svilar je odbio reprezentaciju, pa kad nije bilo mesta u Belgijskoj, onda se predomislio. Da je losija konkurencija imao bi mesta, ovako nek ceka
T

TD

pre oko 2 meseca

Bas tako, predugo nas je zavlacio da bi odmah bio toliko visoko kotiran.
G

Gost123...

pre oko 2 meseca

Sad kao jeste dilema, ali do kraja sezone situacija će biti potpuno drugačija. Vanja je već sad pod pritiskom, ako napravi još jedan kiks sigurno će na klupu, u Čelsiju se Sančes oporavlja, već je branio u kupu i uskoro će Petrović opet biti rezerva, a Svilar je dobio šansu jer je novi trener rešio da menja bilo šta, pa kao hajde i golmana, realno sa prvim koksom će se vratiti na klupu. Mislim da tu situacija ni najmanje nije tako blještava kako se trenutno predstavlja.
7

7777

pre oko 2 meseca

1. Петровић 2. Свилар 3. ВМС Предност ВМС у односу на Рајковића тренутно је то што је бранио квалификације по мени. Петровић и Свилар први голмани Челсија и Роме тренутно, доста бољи од ове двојице.
o

objektivno vanja br.1

pre oko 2 meseca

sta je sve odbranio protiv brazila, sigurno 5 golova spasao. ima kredit
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Vanja već sada ima 13 clean sheetova što je jasno da treba da ostane prvi golman reprezentacije, Rajković može ostati zbog iskustva, dok između Petrovića i svilara je mrtva trka jer oboje imaju problema sa izlaženjem i potrebno im je još dosta rada.
G

Glavati.Ateista

pre oko 2 meseca

Pop Popovic
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

U principu, ovde su stvari manje-više jasne. Trojica golmana koji zaslužuju poverenje su Petrović, Vanja i Rajković, tim redosledom. Glupo bi bilo ne isprobati Petrovića kao startera, da se ne bi dogodilo ono što se Nemcima dešava sa Ter Štegenom - da trenutno bolji golman greje klupu zbog nekog besmislenog principa koji samo šteti ekipi. Vanja i Rajković su talentovani i dobri golmani, koji standardno brane u svojim ekipama, ali prvi golman uglednog Premijerligaša treba da dobije prednost, makar da se isproba kako funkcioniše sa poslednjom linijom odbrane naše reprezentacije.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Jednostavno je, golmani koji su standardni treba da brane. Petrovic je za sada odlican u Celsiju i treba ga probati kako se uklapa sa timom u prijateljskim mecevima, ako tu klikne, treba da bude prvi golman. Vanja i Rajko kao drugi i treci. Svilar je standardno odigrao tek par utakmica za Romu zbog povrede prvog golmana. Mnogo je ovde nipodastavanja za Rajkovica, decko standardno brani u Spaniji i jedan je od bolje ocenjenih golmana u Primeri. Vanja ima odredjene fizicke prepreke da bude vrhunski golman, sporije reflekse koje kompenzuje visinom, sporije noge iz istog razloga, pa veci plafon ima Petrovic. Rajkovic je slabiji sa loptom u nogama i zbog toga ispasta u reprezentaciji, za Svilara iskreno ne znam, ali svakako u kombinaciji ova 4 golmana, Svilar je za sada visak.
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

PATRISIO NIJE VISE POVREDJEN .NEGO DEROSIJEV JE IZBOR SAD SVILAR
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Petrović br 1, Svilar br 2. Kakav crni Vanja, drvo. Ima više od 10 igrača kojima se treba zahvaliti i podmladiti reprezentaciju.
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Petrović bez konkurencije.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Petrovic ili Rajkovic
p

poz

pre oko 2 meseca

Sta li su to toliko dobro uradili vanja i rajkovic za nas zivo me zanima
E

Eeeeee

pre oko 2 meseca

Rajkovic osvojio svetsko prvenstvo, a ti?
Z

Zaim

pre oko 2 meseca

Visak je selektor i jos devet fubalera.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Petrović, Svilar i Rajković. VMS more, kupanje, kokteli i gledanje bata Sergeja preko TV-a.
Š

ŠTO se mene tiče

pre oko 2 meseca

1. Petrović, 2. Svilar, 3. Vanja.
R

Realno...

pre oko 2 meseca

Nije Svilar bolji od Rajkovića!
?

??

pre oko 2 meseca

Nije ni vanja. Vanja ili svilar su visak. Vanja brani duze to mu je prednost, al u poslednje vreme mu ne ide bas
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Pratim Italijansku ligu i ne znam da li vidite kakve golove kroz usi prima bradica na golu Torina.On za mene ne moze da bude broj jedan!Tacka!
y

yhhg

pre oko 2 meseca

zavisi malo i od protivnika tipa ako bude se igralo protiv bunkera treba VMS da brani jer ima dobru dugu loptu da otvori igru,a ako se bude branilo treba dobar linijas golman a to su petrovic i rajkovic,svilar je visak jer tek je poceo da brani koliko toliko redovno.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 meseca

Pa sta ce mu duga lotpa ako igra protiv bunkera hahah
o

oooL

pre oko 2 meseca

Možda je tvoja logika ispravna, samo me zanima koja će to ekipa protiv nas igrati bunker?!
D

DV9 - promaja na majorki

pre oko 2 meseca

obavezno voditi rajkovica
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Realno Svilar je visak, jer tek brani par utakmica, a godinama nije bio u prvom planu.
l

lepo ste napisali

pre oko 2 meseca

4+ dolazi svaka 100%.
L

Lektor

pre oko 2 meseca

Rajkovic (VMS, Petrovic) - Milenkovic (Erakovic/Masovic/Simic), Veljkovic, Pavlovic (Nastasic/Babic)- Gajic (Lazovic), Maksimovic (Lukic), Ilic (Gudelj), Kostic (Mladenovic)- Zivkovic (Tadic), SMS (Samardzic)- Mitrovic (Vlahovic). 23-ci; Ljajic, Djuricic ili Jovic. Doduse, znajuci da Zivkovica i dalje koristi na RWB (i to je samo jedan od razloga), verovatno ce ici i Ljajic/Djuricic i Jovic, a nece Lazovic.
1

1-2-3

pre oko 2 meseca

Po meni Djordje Petrovic bi morao da bude siguran za odlazak na Euro a od ove trojice nekoga izbaciti(po meni ne bi vodio Rajkovica) a sto se tice ovih dole pobrojanih uz duzno postovanje tim momcima ne mogu da se stave u isti kos ni sa Borisom Radunovicem a ne sa ovom gore cetvoricom mali Ilic mozda u buducnosti moze da pridje a za Rosica sta reci decko brani samo nasu ligu koju ne bi komentarisao a videli smo kako je prosao njegov izlet u Spaniju...
T

TD

pre oko 2 meseca

Marko Ilic? Njega si zaboravio. Je l' to sigurno da ce biti "samo" njih 23 na spisku?
R

Realno...

pre oko 2 meseca

VMS nije za prvog golmana...Realno su bolji i Djordje Petrović i Predrag Rajković, bar trenutno!
B

Burek

pre oko 2 meseca

Po meni bi trebalo da na predstojećim prijateljskim mečevima (kao i protiv Austrije i Švedske) rotira golmane i da tako donese odluku ko će da bude prvi, ako već sada nije siguran (mada bi trebalo da bude Petrović, ipak brani za najbolji klub od svih ostalih)
G

Gost3181

pre oko 2 meseca

Po trenutnoj formi Vanja je višak, ali od toga nema ništa, neće selektor ostaviti dosadašnjeg prvog golmana van, bilo bi nepošteno da Svilar bude taj, pošto je logično da u timu mora da bude prvi golman kluba kakav je Čelsi, a Rajković bi kao višak bio najprirodnije rešenje imajući u vidu priče sa Mundijala koje su se desile ili se nisu desile…
S

Srbue

pre oko 2 meseca

Po trenutnoj formi on i jeste visak
г

гост 1312

pre oko 2 meseca

Ако је Вања број један онда је све остало бесмислено!