Kontakt Salisau sa Ronaldom koji je orakaterisan kao penal (Reuters)
Kontakt Salisau sa Ronaldom koji je orakaterisan kao penal (Reuters)

Čim se neko zakašlje pored Ronalda, odmah sviraju penal, zato su dvojica sudija i sklonjena

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.12.22. | 12:56

Predsednik urugvajskog fudbala kivan na arbitre

Maštali su u Urugvaju da će njihova velika zvezda Luis Suarez na poslednjem velikom takmičenju u nacionalnom timu imati veličanstven oproštaj, ali njihovi ljubimci su se iz Katara vratili kući rezultatski posramljeni. Odigrali su mršavih 0:0 sa Južnom Korejom. Zatim su izgubili od Portugalije sa 0:2 i na kraju, u pobedi nad Ganom (2:0) za jedan goli ostal "kratki" u borbi za drugu fazu, jer su Korejci napravili preokret protiv Portugalaca (1:2).

Prvi čovek urugvajske fudbalske federacije, Inasio Alonso, ipak uzroke neuspeha ne traži u svom timu, niti na selektorskoj klupi, već u "ljudima u crnom".

Izabrane vesti

"Dvojica sudija koji su napravili ozbiljne greške na našim utakmicama neće više suditi na Svetskom kupu, a bilo je i neregularnosti u ostalim mečevima u grupi. Neko se samo zakašlje pored Kristijana Ronalda i oni pokažu na penal", rekao je Alonso za stanicu Teledoče, aludirajući na jednaesterac nad Portugacem koji je dosuđen u duelu sa Ganom.

Posle eliminacije bilo je priče da njegov prezimenjak Dijego Alonso, kome je sa završetkom obaveza u Kataru, istekao selektorski ugovor, najverovatnije neće ostati na klupi, kao i da je prva meta Marselo Bijelsa. Ipak, prvi čovek urugvajskog fudbala ima drugačije mišljenje.

"Imamo desetak dana da razmislimo o tome. Da sam ja jedini koji odlučuje, obnovili bismo ugovor s njim. Imam puno poverenje u njega i zaslužuje poštovanje što smo se plasirali na šampionat. Ni sa kim drugim ne pregovaramo. Ako ne bude dogovora sa Dijegom, tražićemo drugog selektora", dodao je Alonso.


tagovi

Kristijano RonaldoDijego AlonsoKatar2022Mundijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara